
Τι πιστεύουν οι πολίτες;
Ενδιαφέροντα ευρήματα για τις απόψεις των πολιτών όσον αφορά την Προεδρία της Δημοκρατίας παρουσιάζει δημοσκόπηση της Opinion Poll.
Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να πουν τη γνώμη τους για τις υποψηφιότητες των Κωνσταντίνου Τασούλα, Λούκας Κατσέλη και Τάσου Γιαννίτση.
Στη δημοσκόπηση καταγράφεται ότι το 59,5% εκτιμά πως ο κ. Τασούλας μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Σε σύγκριση, δε, με τις υποψηφιότητες της Λούκας Κατσέλη και του Τάσου Γιαννίτση, η υποψηφιότητα Τασούλα παρουσιάζει ευρύτερη αποδοχή με 47,8% έναντι 40,2% της κυρίας Κατσέλη και 37% του κ. Γιαννίτση. Ειδικά, δε, σε όσους προσδιορίζονται πολιτικά ως δεξιοί, το ποσοστό αποδοχής του κ. Τασούλα ανεβαίνει στο 70,8%.
Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση ρωτήθηκαν αν μπορεί ο Κωνσταντίνος Τασούλας να ενώσει και να συνθέσει και απάντησαν θετικά σε ποσοστό 45,4%, και αν ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να εκπροσωπεί με επάρκεια τη χώρα και απάντησαν θετικά σε ποσοστό 54%.
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Για να το συνδέσω με την Ιθάκη»: Το επικό σκίτσο του Πετρουλάκη για το νέο κόμμα Τσίπρα, για το οποίο μιλούν όλοι σήμερα
- Τα Μερομήνια προβλέπουν «σκληρό» καλοκαίρι: Ποιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας
- Τεκτονικές αλλαγές σε νέα δημοσκόπηση: Τα 2 κόμματα που εξαφάνισε ο Τσίπρας με το καλημέρα