
Τι θα κάνει;
Η Όλγα Τρέμη αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση και να βρεθεί για ακόμα μία φορά στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης!
Πέρασαν πέντε χρόνια από την τελευταία εμφάνιση της δημοσιογράφου στην τηλεόραση.
Η Όλγα Τρέμη παρουσίαζε Δευτέρα-Πέμπτη στην ΕΡΤ1 την ενημερωτική εκπομπή 10 από τις 18 Νοεμβρίου 2019 μέχρι και τις 3 Απριλίου 2020, όπου στη συνέχεια υπέβαλε την παραίτησή της για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.
Από την 1η Ιουνίου 2021, η δημοσιογράφο επέστρεψε στη διαδικτυακή -αυτή τη φορά- τηλεόραση, ξεκινώντας συνεργασία με ειδησεογραφική ιστοσελίδα, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Meeting Point».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος είναι έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Attica TV για ρόλο σχολιαστή στις πολιτικές εκπομπές του καναλιού.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πάει να τους τρελάνει όλους η Κατερίνα Νοτοπούλου – Αλλάζει κόμμα και φουλάρει στην Α’ Θεσσαλονίκης
- Αυτό περιμένουν οι δελφίνοι: Το ποσοστό της ΝΔ που ανοίγει αυτόματα θέμα διαδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία
- Ελπίζουν να είναι μπλακ χιούμορ: Το όνομα – βόμβα που σκέφτεται να φέρει στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης προκαλεί τσουνάμι αντδράσεων