Πατέρας Αντώνιος: Ποιον φωτογραφίζει ότι κρύβεται πίσω απ’ τις εις βάρος του καταγγελίες

«Κιβωτός του Κόσμου»: Αυτό έκανε ο πατέρας Αντώνιος

Η τοποθέτησή του σε τηλεοπτικό σταθμό 

Οι μέρες περνούν, οι καταγγελίες πληθαίνουν, τα μυστήρια γίνονται ακόμα πιο σκοτεινά και ο κλοιός γύρω από τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και υψηλόβαθμα στελέχη της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» ολοένα και «σφίγγει».

Τον πρώτο ρόλο στις έρευνες, πλέον, έχει αναλάβει η Οικονομική Αστυνομία που χθες το απόγευμα έκανε έφοδο στα σπίτια του ιδρυτή της δομής και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή. Το περιστατικό που φέρεται να επιτάχυνε τις κινήσεις της Οικονομικής Αστυνομίας, είναι η πληροφορία πως η πρεσβυτέρα επισκέφθηκε υποκατάστημα τράπεζας την περασμένη εβδομάδα και κάτι αφαίρεσε από μία θυρίδα.

Για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τοποθετήθηκε δημοσίως ο πατέρας Αντώνιος. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός Open και η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο πατέρας Αντώνιος, λέει: «αρνούμαι όλες τις καταγγελίες. Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα όσο προχωρούν οι έρευνες, διαπιστώνεται ανυπαρξία αποδείξεων, πολύ περισσότερο ενδείξεων για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Γι’ αυτό και αναζητείται η αιτία αυτών των επιθέσεων σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη στήριξη των παιδιών. Ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτές τις επιθέσεις;».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.