Πατέρας Αντώνιος: Αυτή είναι η εικόνα στον έκτο όροφο με εκείνον και την πρεσβύτερα που τα είπε όλα (Pic)

Κιβωτός του κόσμου: Κεραυνός εν αίθρια μετά την τελευταία εξέλιξη για υψηλόβαθμο στέλεχος…

Τα παιδιά έπρεπε να τον προσκυνούν!

Την ώρα που ολοένα και αυξάνονται οι καταγγελίες για όσα συνέβαιναν πίσω από κλειστές πόρτες στην Κιβωτό του Κόσμου, στο επίκεντρο των αποκαλύψεων βρίσκεται ο μέχρι πρότινος «υπεράνω πάσης υποψίας» ιδρυτής της δομής πατέρας Αντώνιος, με πολλοί να είναι εκείνοι που δείχνουν ένα προφίλ του ιερέα που κανείς δεν περίμενε…

Πέραν από τις αποκαλύψεις για την αμύθητη περιουσία του ίδιου αλλά και γενικότερα της ΜΚΟ, με τα νούμερα πραγματικά να… ζαλίζουν, στο «μικροσκόπιο» πλέον βρίσκεται και το προφίλ του ίδιου του πατέρα Αντώνιου (κατά κόσμον Αντώνη Παπανικολάου), με πολλούς να καταγγέλλουν πως η συμπεριφορά του δεν ήταν αυτή που ο κόσμος νόμιζε.

Είναι χαρακτηριστικό πως, με μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της «Κιβωτού του Κόσμου» στο Facebook, θα διαπιστώσει κανείς ότι υπάρχουν ανάμεσα στις άλλες και αρκετές από την εκκλησία που υπάρχει εντός της δομής στον Κολωνό, στον έκτο όροφο. Μέχρι εδώ, δεν υπάρχει κάτι που να θεωρείται μεμπτό. Αυτό που είναι, όμως, αξιοπερίεργο είναι η αγιογραφία με τον Νώε εντός της εκκλησίας. Παρατηρώντας κάποιος τη φωτογραφία αντιλαμβάνεται εύκολα πως πρόκειται για τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο!

Πατέρας Αντώνιος: Αυτή είναι η εικόνα στον έκτο όροφο με εκείνον και την πρεσβύτερα που τα είπε όλα (Pic)

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.