Ας το παραδεχτούμε: Όχι, δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα στην Ελλάδα… (Vid)

Ας το παραδεχτούμε: Όχι, δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα στην Ελλάδα… (Vid)

Ξυλοδαρμός σοκαριστικός στο προαύλιο σχολείου.

Βίαιο επεισόδιο σε σχολείο της Κρήτης ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά περιστατικών στα σχολεία της επικράτειας τα τελευταία χρόνια, με τραυματισμούς τόσο μαθητή όσο και του καθηγητή που προσπάθησε να προστατέψει τον πρώτο από τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε από εξωσχολικούς και συμμαθητές του στο προαύλιο του ΕΠΑΛ την Περασμένη Πέμπτη.

Η επίθεση έλαβε χώρα στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου των 700 συνολικά μαθητών, με τις συμπλοκές και τους τραυματισμούς που ακολούθησαν να καταγράφονται σε βίντεο από μαθητές του σχολείου οι οποίοι δεν προσπάθησαν να εμπλακούν απομακρύνοντας τους εξωσχολικούς, αλλά κατέγραφαν το περιστατικό, το οποίο είχε θύμα έναν μαθητή αλβανικής καταγωγής.

Η επίθεση από τουλάχιστον 7 μαθητές, του 1ου ΕΠΑΛ αλλά και από εξωσχολικούς από το ΓΕΛ Περάματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του goodnet.gr με το βίντεο να γίνεται viral και τις σοκαριστικές του εικόνες να φτάνουν μέχρι τα βραδινά δελτία ειδήσεων.

Ένας καθηγητής που προσπάθησε να βοηθήσει τον μαθητή που δεχόταν επίθεση, τραυματίστηκε κι ο ίδιος, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ξυλοδαρμός ήταν το δεύτερο επεισόδιο, που ακολούθησε ένα το οποίο προηγήθηκε δύο εβδομάδες πριν και είχε ρατσιστικά αίτια ανάμεσα στο θύμα και μαθητές του σχολείου.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής είναι να 3 μαθητές από το 1ο ΕΠΑΛ και 4 μαθητές από το ΓΕΛ Περάματος, όλοι μέλη της ομάδας που επιτέθηκε στον μαθητή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.