Η δήλωση για τον πατέρα Αντώνιο που θα συζητηθεί

Κιβωτός του κόσμου: Κεραυνός εν αίθρια μετά την τελευταία εξέλιξη για υψηλόβαθμο στέλεχος…

«Κανένας δεν μπόρεσε να το αποδεχτεί»

«Είναι αυτό εδώ το φτωχό σπιτάκι που μεγαλώσαμε εκεί μέσα 9 άτομα. Τα 5 αγόρια εμείς τα αδέρφια, εκ των οποίων οι δύο ακολούθησαν τον δρόμο του Θεού και της εκκλησίας. Είμαστε μια φτωχή οικογένεια και όσα λέγονται για εμάς, τον αδερφό μου τον πατέρα Αντώνιο και τη μητέρα μας είναι όλα ψέματα» ήταν το αρχικό ξέσπασμα του ενός αδερφού του ιδρυτή και εμπνευστή της Κιβωτού του Κόσμου στην κάμερα του Alpha.

«Ο αδερφός μου έκανε αυτό το μεγάλο έργο και δεν χωνεύτηκε ποτέ από κανένα από αυτά τα μεγάλα κυκλώματα. Του πετούσαν μόνο λάσπη. Είπαν για τη μητέρα μου ότι είναι δικαιούχος του 50% της Κιβωτού του Κόσμου. Η μητέρα μου είναι 86 ετών, συνταξιούχος του ΟΓΑ παίρνει μια μικρή σύνταξη 250 ευρώ και από αυτά τα λεφτά προσπαθεί να βοηθήσει τα παιδιά της και τα εγγονάκια της.

Δεν έχει καμία σχέση, δεν υπέγραψε ποτέ κανένα έγγραφο και αυτά που τα στοιχεία που λέγονται ότι βρέθηκαν από τον οικονομικό έλεγχο, είναι όλα ψέματα! Δουλεύουμε από 5-6 ετών όλα τα παιδιά, και ο πατέρας Αντώνιος τα καλοκαίρια όλα δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μπορέσει να σπουδάσει και έτσι έφτασε να κάνει αυτό το μεγάλο έργο για τα παιδιά. Κανένας όμως, δεν μπόρεσε να αποδεχτεί ότι τα κατάφερε όλα αυτά μόνος του», δήλωσε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.