Έκαψε τον πατέρα Αντώνιο η πρεσβυτέρα…

«Κιβωτός του Κόσμου»: Αυτή «καίει» τον Πατήρ Αντώνιο

Καταιγιστικές εξελίξεις!

Η πρεσβυτέρα «έκαψε» τον πατέρα Αντώνιο!

Οπως σημειώνει ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, με αφορμή τα όσα δήλωσε η ίδια σε τηλεοπτική της εμφάνιση, με φόντο το «τσουνάμι» των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμούς στην «Κιβωτό του Κόσμου» η εμφάνιση της πρεσβυτέρας δεν έκανε… καλό στον πατέρα Αντώνιο.

«Τον έκαψε, τον έκαψε με όλη την συμπεριφορά της και τον λόγο της. Στο απόσπασμα φαίνεται αγχωμένη, ενοχοποιημένη και απολογητική, τον έκαψε», ανέφερε συγκεκριμένα ο ψυχίατρος στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα».

Υπενθυμίζεται ότι, μιλώντας στην ΕΡΤ την περασμένη Παρασκευή, η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, που βρισκόταν στο πλευρό του πατέρα Αντώνιου εξέφρασε την αγανάκτηση και τη λύπη της ίδιας και του διοικητικού συμβουλίου της ΜΚΟ, «γιατί το θέμα πήρε φοβερές διαστάσεις, χωρίς εμείς να γνωρίζουμε κάτι. Την καταγγελία τη μάθαμε ξαφνικά χθες το μεσημέρι από τα κανάλια. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν συμφέροντα που θέλουν να χτυπήσουν το έργο μας. Πιστεύουμε ότι τα παιδιά αυτά καθοδηγούνται από κάπου».

Η ίδια δήλωσε βέβαιη πως πίσω από την όλη υπόθεση κρύβονται συμφέροντα, ενώ είπε πως «φυσικά, θεωρούμε ότι τα παιδιά που έκαναν τις καταγγελίες, πιθανότητα, να είναι υποκινούμενα από κάποιον». Τόνισε πως πρόκειται για «ψέματα και συκοφαντίες» πως «κανείς δεν μπορεί να τα αποδεχθεί». «Όλος αυτός ο διασυρμός είναι απαράδεκτος. Είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας 25 χρόνια με τόσα παιδιά και δεν είπε κανείς τίποτα» ισχυρίστηκε η πρεσβυτέρα μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.