Δεν θα το πιστέψετε: Η απαράδεκτη τοποθέτηση του γ.γ. των Σύρων με αφορμή την «Κιβωτό» που «πάγωσε» την TV

Δεν θα το πιστέψετε: Η απαράδεκτη τοποθέτηση του γ.γ. των Σύρων με αφορμή την «Κιβωτό» που «πάγωσε» την TV

«Πού βρισκόμαστε στη ζούγκλα;»

«Πίσω μας είναι η Κιβωτό του σατανά και το όνομα αυτού είναι Αντώνιος Παπανικολάου» δήλωσε στις κάμερες ο Ανουάρ Μπάκρι, γενικός γραμματέας της ένωσης Σύρων Ελλάδος που βρέθηκε στον Κολωνό μαζί με γονείς, από τους οποίους είχαν απομακρυνθεί τα τέσσερα παιδιά τους.

Οι γονείς με τον κ. Μπακρί βρέθηκαν έξω από το κτήριο και έσπασαν την πόρτα ζητώντας να επιστρέψουν τα τέσσερα παιδιά. «Τα παιδιά μας! Τα παιδιά μας θέλουμε να δούμε, τα έχουν φυλακή!» είπε ο Ανουάρ Μπάκρι.

Σε ερώτηση γιατί έχουν απομακρυνθεί τα παιδιά ο κ. Μπάκρι είπε «για τον κακό τους τον καιρό, για να τα πουλήσουν. Υιοθεσίες εκεί είναι όλη η ιστορία. Για να τα πουλήσουν με εκατομμύρια. Ιδιόκτητο είναι το κτήριο αυτού του σατανά του Παπανικολάου αυτό το κτήριο πού τα βρήκε τα λεφτά; Θα τα πούμε όλα κάποια στιγμή δεν θα αφήσουμε τίποτα να μην βγει στο φως».

Οπως είπε, τα τέσσερα παιδιά δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και σε μία πρωτοφανή τοποθέτηση μπροστά στις κάμερες είπε «Γ… την πίστη τους! Αυτοί δεν έχουν πίστη είναι πίστη του σατανά, γι αυτό βρίζω. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά. Πού βρισκόμαστε στη ζούγκλα; Είπαμε σεβόμαστε τη χώρα που μας φιλοξενεί αλλά όχι να μας πάρουν τα χέρια μας…».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.