«Κιβωτός του Κόσμου»: Αυτό έκανε ο πατέρας Αντώνιος

«Κιβωτός του Κόσμου»: Αυτό έκανε ο πατέρας Αντώνιος

Ποιος τον «δείχνει»

Ο θείος του 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου της «Κιβωτού του Κόσμου» αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου με ορισμένα από τα φιλοξενούμενα παιδιά.

Ο θείος του 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου της «Κιβωτού του Κόσμου», από την καταγγελία του οποίου ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για ασέλγεια και κακοποίηση των παιδιών μίλησε στο MEGA για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου μαζί με κάποια από τα φιλοξενούμενα παιδιά.

Ο θείος του 19χρονου αναφέρει πως ο πατήρ Αντώνιος επέλεγε ο ίδιος ποια παιδιά θα τον συνοδεύσουν, τα οποία στην πλειοψηφία τους ήταν αγόρια.

«Πέρασε πανεπιστήμιο και επειδή πέρασε επαρχία του λέει “ε τι να πας τώρα εκεί κάτσε εδώ, θα σε βάλω εγώ με υποτροφία στην Καλών Τεχνών, θα κάνεις εικονογραφίες στις εκκλησίες. Τι θέλεις τώρα να τρέχεις στις επαρχίες;”…και δεν τον έβαζε πουθενά και τον είχε και δούλευε αποθηκάριος» περιγράφει ο θείος του 19χρονου, αναφορικά με τα όσα έταζε ο πάτερ Αντώνιος στον ανιψιό του.

Αποκαλύπτει πως την περίοδο των Χριστουγέννων εργαζόμενοι της δομής δεν επέτρεψαν στους συγγενείς των παιδιών να τα επισκεφθούν με την πρόφαση των συνεπειών – τιμωριών.

«Τους είπαμε “χριστουγεννιάτικα τα έχετε τιμωρία;” και μας απάντησαν πως πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες. Πήραν τα δώρα και μας έδιωξαν» καταλήγει ο θείος του 19χρονου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.