«Κιβωτός του Κόσμου»: Αυτή είναι η νέα καταγγελία που σοκάρει

«Κιβωτός του Κόσμου»: Αυτή είναι η νέα καταγγελία που σοκάρει

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις

Μία ακόμη μαρτυρία μητέρας που είχε τα παιδιά της στην «Κιβωτό του Κόσμου» έρχεται να προστεθεί στις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον εφιάλτη που ζούσαν τα παιδιά στη δομή.

Οπως αναφέρει η μητέρα στο MEGA, τα παιδιά της βρίσκονται στο πλευρό της έπειτα από έναν μεγάλο δικαστικό αγώνα που έδωσε η ίδια.

«Τα παιδιά μου έμειναν εκεί 10 μήνες, έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να τα δω καθόλου, έκανα ασφαλιστικά μέτρα», ανέφερε η μητέρα των παιδιών και πρόσθεσε:

«Απευθύνθηκα στον Συνήγορο του Πολίτη και ζήτησα βοήθεια γιατί μου έλεγαν συνέχεια ότι τα παιδιά είναι άρρωστα, ότι έχουν κολλήσει Covid και συνέχεια έβρισκαν δικαιολογίες για να μην μπορέσω να τα δω».

«Μου είπαν ότι τα παιδιά μου πέρασαν 5 φορές Covid»

«Πέντε φορές Covid μου είπαν στους μήνες που έμεναν εκεί τα παιδιά ότι κόλλησαν και τα τρία, με αποτέλεσμα να είναι σε καραντίνα και να μην τα δούμε», τόνισε η μητέρα, καταγγέλλοντας ότι παραβίαζαν από την δομή δικαστική εντολή που έδινε το δικαίωμα στη μητέρα να βλέπει τα παιδιά της μία φορά την εβδομάδα και να μιλά καθημερινά μαζί τους.

Σχετικά με τον παιδαγωγό που είχε απομακρυνθεί από τη δομή του Βόλου έπειτα από καταγγελία που είχε κάνει στο παρελθόν για κακοποίηση παιδιών, τον κ. Χλίτσιο μετέφερε η καταγγέλλουσα: «Μου είχε πει ο γιος μου ότι ο κύριος αυτός που έκανε την καταγγελία ήταν ένας αξιόλογος κύριος, ήταν ο καλύτερος παιδαγωγός που έχει περάσει».

«Χτύπησε παιδαγωγός το παιδί μου στο πρόσωπο»

«Το δεύτερο παιδί ήταν στην Αθήνα στην ”Κιβωτό” είχα πάει επισκεπτήριο να δω τον γιο μου και το παιδί μου παραπονιόταν ότι πονάει στην πλάτη και δεν αισθάνεται καλά. Τότε εγώ του έβγαλα την μπλούζα και είδα το παιδί μέσα στις μελανιές και έβγαλα φωτογραφίες κρυφά, γιατί δεν επιτρέπεται».

Για το τρίτο παιδί της οικογένειας η καταγγέλλουσα μητέρα ανέφερε: «Ο λόγος που μου πήραν το παιδί είναι γιατί ήθελαν να το δώσουν για υιοθεσία».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.