Οι τιμές της φρίκης: Άραγε, Ελλάδα, έχει πιο κάτω;

Οι τιμές της φρίκης: Άραγε, Ελλάδα, έχει πιο κάτω;

Το βαρέλι της σήψης δεν έχει πάτο.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό από τον Ηλία Μίχο και τους παιδεραστές πελάτες του, την ίδια ώρα που ακόμα ένα σκάνδαλο σεξουαλικών και σωματικών κακοποιήσεων ανηλίκων στην «Κιβωτό του κόσμου» έρχεται να προστεθεί στη μαύρη λίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, εκτός από τους άνδρες που κακοποίησαν την ανήλικη υπάρχουν και άλλοι που πλήρωσαν για να δουν άσεμνες φωτογραφίες της.

Στη νέα κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα Ανηλίκων η 12χρονη αναγνώρισε και ανέφερε τα μικρά ονόματά των ανθρώπων που αποκάλυψε ότι πλήρωναν από 20 έως 25 ευρώ για να πάρουν μια φωτογραφία της με άσεμνο περιεχόμενο.

Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να μην υπάρχουν τρόποι να συνδεθούν με κατηγορίες για κακοποίηση οποιουδήποτε τύπου, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν κατηγορίες παιδεραστίας η ουσία όμως παραμένει πως ενήλικοι ζητούσαν και πλήρωναν για να αγοράσουν φωτογραφίες ανήλικου κοριτσιού, το οποίο μάλιστα είναι στην προεφηβεία.

Οι αποκαλύψεις για τους κακοποιητές, τον μαστροπό και τους παιδοβιαστές πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία σε κάθε νέα υπόθεση που αφορά ανήλικα θύματα. Το trafficking έχει απλωμένα τα πλοκάμια του παντού και οι ηλικίες των θυμάτων γίνονται όλο και μικρότερες.

Και αν υπάρχει τρόπος να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι βιαστές, τι θα συμβεί με τους ακόμα περισσότερους αγνώστους που κρυμμένοι πίσω από προφίλ σε εφαρμογές και κρυφά σάιτ ζητούν πορνογραφικό υλικό ανήλικων ατόμων; Η σήψη της σύγχρονης κοινωνίας  μέσα στην οποία μεγαλώνουν απροστάτευτα παιδιά φαίνεται ότι δεν περιορίζεται σε λίγα πρόσωπα που θα δουν το φως της δημοσιότητας μετά από συλλήψεις, απολογίες και δίκες.

Ο αριθμός των επικίνδυνων, των πέρα από κάθε υποψία ανθρώπων που προτίθενται να πληρώσουν 20 ευρώ για να αποκτήσουν υλικό παιδικής πορνογραφίας είναι απροσδιόριστος και δείχνει ότι το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο από ένα κύκλωμα μαστροπών που μπορεί να εξαρθρώθηκε.

Η φρίκη συνεχίζεται και κρύβεται σε πρόσωπα που μας περιβάλλουν με τον αριθμό τους να είναι ίσως πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που μπορούμε να φανταστούμε καθώς κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει και όλους αυτούς που προμηθεύτηκαν φωτογραφίες και βίντεο της ανήλικης από τους αγοραστές και κατόχους του υλικού αυτού κατά τον διαμοιρασμό του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.