
Τι σχεδιάζει να κάνει;
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη καταρτίσει τα σχέδιά του για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές αφού η ΝΔ έχει πτωτικές τάσεις.
Ο πρωθυπουργός έχει μάθει καλά το παιχνίδι της πολιτικής διαχείρισης και βλέπει πως η ΝΔ αντιμετωπίζει γκρίνιες από τη δεξιά πτέρυγα για τη στροφή που έχει γίνει προς το κέντρο.
Με την απόφαση να δοθεί ιθαγένεια και το επίθετο Ντε Γκρες στην τέως βασιλική οικογένεια, το Μαξίμου κατάφερε να ικανοποιήσει τους δεξιούς νοσταλγούς, αποσπώντας προσωρινά την προσοχή από την ακρίβεια.
Όμως, ακόμα και ένα 2%-3% των ψηφοφόρων μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμο στις επόμενες εκλογές προκειμένου η ΝΔ να κερδίσει.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σχεδιάσει να στρέψει το… καράβι δεξιά γιατί η ΝΔ χάνει ψήφους από τον Κυριάκο Βελόπουλο και την Αφροδίτη Λατινοπούλου που τα κόμματά τους ξεπερνούν το 10%. Στόχος είναι να επιστρέψουν οι δεξιοί στη ΝΔ και για αυτό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να προχωρήσει σε αποφάσεις που θα ικανοποιήσουν τους απογοητευμένους που στις τελευταίες εκλογές είχαν αποχωρήσει.
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Αντώνη, ούτε να το σκέφτεσαι για κόμμα, αν θες γύρνα»: Μαστίγιο και καρότο στον Σαμαρά από πρωτοκλασάτο υπουργό
- Ελλάς το μεγαλείο σου: Περπατάνε 7 χλμ. να πάνε σχολείο, άλλοι κάνουν μάθημα σε υπόγειο κι ένας μαθητής λυκείου παίρνει απουσίες στο γυμνάσιο!
- Μεροκάματα του τρόμου: Αποθαρρυντική η έρευνα για σεξουαλική και σωματική βία στην εργασία – Το στατιστικό που σοκάρει