«Όταν πρόκειται για τον Πορτοσάλτε»: Το αιχμηρό status της Ακρίτα γι’ αυτό το tweet το Ανδρέα Λοβέρδου (Pic)

elena-akrita

Τι έγραψε;

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του Άρη Πορτοσάλτε και η Έλενα Ακρίτα τους… δίκασε.

Ο κ. Λοβέρδος έκανε ένα status στο Twitter στο οποίο ανέφερε πως η στοχοποίηση ατόμων μέσω social media «είναι αδιανόητη» και ανέφερε πως είναι στο πλευρό του δημοσιογράφου, της οικογένειάς του και του ΣΚΑΙ. «Στο πλευρό κάθε στοχοποιημένου», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου:

«Χρησιμοποιώ τα social media και αναγνωρίζω την δύναμη τους στην επικοινωνία. Η στοχοποίηση όμως μέσω αυτών είναι αδιανόητη.
Στο πλευρό του Άρη Πορτοσάλτε @ArisPortosalte
Στο πλευρό της οικογένειας του Άρη Πορτοσάλτε
Στο πλευρό του Σκάι @skaigr
Στο πλευρό κάθε στοχοποιημένου»


Με αφορμή την ανάρτηση, η Έλενα Ακρίτα «έσφαξε» τον Ανδρέα Λοβέρδου που υποστήριξε ότι είναι στο πλευρό «κάθε στοχοποιημένου» αναφέροντας πως ο ίδιος στοχοποίησε και διαπόμπευσε το 2012 οροθετικές γυναίκες δημοσιεύοντας φωτογραφίες και προσωπικά τους στοιχεία.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Στο πλευρό κάθε στοχοποιημένου» ο Ανδρέας Λοβέρδος όταν πρόκειται για τον Άρη Πορτοσάλτε και το κανάλι ΣΚΑΙ. «Στο πλευρό κάθε στοχοποιημένου» εκτός από τις οροθετικές γυναίκες που ο ίδιος στοχοποίησε και διαπόμπευσε το 2012, με τις φωτογραφίες και τα προσωπικά τους στοιχεία να δημοσιεύονται στον Τύπο. Ήταν τότε που η οροθετικότητα χρησιμοποιήθηκε όχι για την προστασία και θεραπεία των γυναικών, αλλά για την στοιχειοθέτηση της ποινικής τους δίωξης.

Τελευταίες Ειδήσεις