Σοκ και δέος: Πάτησε το κουμπί ο Τραμπ…

Έτσι την πάτησε: Το λάθος τεστ που έκαψε τον Ντόναλντ Τραμπ

Μετά την ηχηρή αποτυχία των Ρεπουμπλικανών που στήριξε στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ πάτησε το κουμπί πυροδοτώντας τη «βόμβα» της υποψηφιότητάς του!

Μετά την ηχηρή αποτυχία των Ρεπουμπλικανών που στήριξε στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, ο Τραμπ δεσμεύτηκε ότι ο Τζο Μπάιντεν «δεν θα μείνει άλλα τέσσερα χρόνια» στον Λευκό Οίκο και είπε πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2024.

«Ο Τζο Μπάιντεν ενσαρκώνει τις αποτυχίες της αριστεράς και τη διαφθορά της Ουάσιγκτον», πρόσθεσε ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος των αφοσιωμένων υποστηρικτών του και των συγγενών του σε αίθουσα της πολυτελούς κατοικίας του στο Μαρ-α-Λάγκο, στη Φλόριντα.

«Για να ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο και τη δόξα της, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις προεδρικές εκλογές», είπε ο μεγιστάνας των ακινήτων. «Αυτή δεν θα είναι δική μου εκστρατεία, θα είναι η δική μας εκστρατεία», διαβεβαίωσε.

Ο Τραμπ, ο οποίος αμέσως μετά τις ενδιάμεσες εκλογές παραδέχτηκε ότι το κόμμα του υπέστη ένα «κάπως απογοητευτικό» αποτέλεσμα, έχει ήδη προχωρήσει παρακάτω, θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση μιας δεύτερης θητείας στην Ουάσινγκτον. Ο Τραμπ επιτίθεται σε δύο κυβερνήτες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που θα μπορούσαν να τον αμφισβητήσουν στην κούρσα για το Λευκό Οίκο, τον Ρον ΝτεΣάντις της Φλόριντα και τον Γκλεν Γιάνγκιν της Βιρτζίνια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.