Νέες ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια

Κολωνός: Ο ανατριχιαστικός κατάλογος με τους 213 υποψήφιους πελάτες του 53χρονου παιδοβιαστή

Αυτές είναι οι νέες συλλήψεις που «έρχονται»

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια, μετά και την πρόσφατη κατάθεσή της στην αστυνομία, στην οποία αναγνώρισε κι άλλα πρόσωπα βιαστών.

Η 12χρονη, συγκεκριμένα, στην τελευταία της κατάθεση έκανε λόγο για άλλα 13 άτομα με τα οποία βρέθηκε σε οίκο ανοχής ή στα Σεπόλια και την βίασαν.

Από την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως τουλάχιστον 3 άτομα και οι ταυτοποιήσεις συνεχίζονται, ενώ αναμένονται τουλάχιστον τρία εντάλματα σύλληψης.

Νέες ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια
QUIZY Εάν έχεις γνώσεις κέρδισες: Θα κάνεις το 10/10 στο απλό κουίζ που ο νικητής παίρνει ένα απίθανο smartphone alcatel;

Ο ρόλος του «Μιχάλη»

Η 12χρονη όμως αποκάλυψε στην κατάθεσή της και τον ρόλο του «Μιχάλη», που φέρεται να έχει κομβικό ρόλο στους βιασμούς της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, στη δικογραφία υπάρχει μήνυμα από έναν από τους άντρες που συνομίλησαν με το 12χρονη κορίτσι, που της λέει ότι «τη βρήκε μέσω του Μιχάλη».

Σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ του MEGA, πρόκειται για τον 25χρονο που λειτουργούσε ως «αλιευτής πελατών». Της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία κάτι που η ανήλικη αρνούνταν.

Μιχάλης: Εγώ φταίω που σου κανονίζω για πολλά λεφτά. Γουστάρεις 150 ευρώ για δύο ώρες;

12χρονη: Σιγά που κανονίζεις… Όχι σε ξενοδοχείο. Και θα δω γιατί έχω τον ”άντρα” μου τώρα και μου δίνει 400 ευρώ.

Μιχάλης: Σε ξενοδοχείο θέλει να έρθει να σε [βρει] και να είσαι στο Μεταξουργείο και να σε ξαναγυρίσει.

12χρονη: Όχι. Πρώτον εκεί έχω πάει. Όχι φίλε, ξενοδοχείο δεν γουστάρω.

Μιχάλης: Σε άλλο ξενοδοχείο πας;

12χρονη: Όχι, σε κανένα.

Μιχάλης: Εσύ χάνεις…

«Με τον Μ. δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Ο Ηλίας έστελνε μηνύματα στον Μ. λέγοντας ότι είμαι εγώ που τα στέλνω. Του είχε πει ότι έχω ανάγκη από λεφτά και αυτός έβρισκε φίλους του», είχε πει η 12χρονη στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.