Απίστευτοι Τούρκοι: Δεν σεβάστηκαν την Ελληνίδα τραυματία στην Κωνσταντινούπολη – Τι της ζήτησαν

Απίστευτοι Τούρκοι: Δεν σεβάστηκαν την Ελληνίδα τραυματία στην Κωνσταντινούπολη - Τι της ζήτησαν

Η 26χρονη τραυματίστηκε από την πολύνεκρη έκρηξη στην Ιστικλάλ και ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς μπροστά της ήταν ένα ζευγάρι που «έφαγε» όλο το οστικό κύμα

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε οδικώς η 26χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση της Κωνσταντινούπολης.

Η 26χρονη τραυματίστηκε από την πολύνεκρη έκρηξη στην Ιστικλάλ και ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς μπροστά της ήταν ένα ζευγάρι που «έφαγε» όλο το οστικό κύμα της έκρηξης κι εκείνη γλίτωσε με τραύματα στο πόδι. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ήταν το ζευγάρι που σκοτώθηκε ή κάποιοι άλλοι άτυχοι πολίτες που έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Τι ζήτησαν οι Τούρκοι

Οι γονείς της, αλλά και ο δικηγόρος που προσέγγισε η οικογένεια, ο Απόστολος Λύτρας μίλησαν για τον Γολγοθά που χρειάζεται να ανέβει η κοπέλα για να επιστρέψει στη χώρα μας. Αφού την πήγαν στο νοσοκομείο, της είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσει εκείνη όλα τα έξοδα. Από την επισκληρίδιο που θα χρειαζόταν να κάνει, για την επέμβαση, μέχρι και την ίδια την επέμβαση, αλλά και την νοσηλεία της! Κι όλα αυτά, ούσα θύμα τρομοκρατικής επίθεσης. Ο πατέρας της 26χρονης, ο Φώτης Δεπόλας, μίλησε στα τηλεοπτικά κανάλια και μετέφερε στον ΑΝΤ1 όλες τις παραπάνω πληροφορίες.

«Το παιδί μου γλίτωσε με τη βοήθεια της Παναγίας και του Χριστού» αναφέρει η μητέρα της Ελληνίδας που τραυματίστηκε στην επίθεση της Κωνσταντινούπολης μιλώντας στο Open. «Με πήρε το παιδί κι έκλαιγε. Την έπαιρνα αλλά δεν την έβρισκα, δεν έπιαναν τα κινητά, το είχε χάσει δεν ξέρω. Ευτυχώς την βοήθησαν, βγήκαν από τα μαγαζιά και τους μάζεψαν. Μέχρι και παπούτσια της έδωσαν οι άνθρωποι» είπε η μητέρα της κοπέλας.

 

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.