Ξαφνικό «ντου» Σαμαρά…

«Αντώνη έλα να τα βρούμε»

Η ημέρα που επιστρέφει στις... ομιλίες.

Mε την προεκλογική περίοδο να μην έχει ξεκινήσει επίσημα αλλά με τα σκάνδαλα των υποκλοπών να βαραίνουν τη Νέα Δημοκρατία, όλο και περισσότερα ιστορικά στελέχη έρχονται ξανά στην επικαιρότητα, είτε με δηλώσεις όπως ο Κώστας Καραμανλής είτε με αναφορά στο όνομά τους, όπως με τον πρώην πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.

Ένας από αυτούς που μπορεί να μην έχει φανερά ενεργό ρόλο τον τελευταίο καιρό, δεν έχει όμως εγκαταλείψει την ενεργό δράση και συνεχίζει να επηρεάζει τόσο συμβουλευτικά όσο και πολιτικά μεγάλη μερίδα βουλευτών της κυβέρνησης είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει πάρει ακόμα άμεσα θέση για το σκάνδαλο των υποκλοπών όμως πολύ σύντομα θα μιλήσει και μάλιστα από ένα πολύ ασφαλές για εκείνον χώρο, το Ίδρυμα Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 7 Δεκεμβρίου, θα συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής στην πρώτη εκδήλωση του ιδρύματος, το οποίο ιδρύθηκε το 2021 όμως μέχρι σήμερα παρέμενε ανενεργό. Με πολλά θέματα ανοιχτά για τη Νέα Δημοκρατία, με την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση να αποτελούν τροχοπέδη για το άνοιγμα της ψαλίδας με τον ΣΥΡΙΖΑ, η πρώτη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, κυρίως για τα εσωκομματικά του κόμματος που ηγήθηκε ως το 2015.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.