Ασέλγεια κατά 4χρονου στο Αγρίνιο: Έρχεται δίωξη και για παιδική πορνογραφία κατά του 28χρονου παιδοβιαστή

Ασέλγεια κατά 4χρονου στο Αγρίνιο: Έρχεται δίωξη και για παιδική πορνογραφία κατά του 28χρονου παιδοβιαστή

Νέα κλήση από τον ανακριτή

Ξανά ενώπιον των ανακριτικών αρχών αναμένεται να βρεθεί ο 28χρονος δράστης, Δημήτρης Κραβαρίτης,  που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Όπως αναφέρει το agriniopress, στον υπολογιστή του 28χρονου Δημήτρη Κραβαρίτη εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, που θα φέρει ποινική δίωξη εναντίον του σε βαθμό κακουργήματος.

Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγοράκια κάτω των 10 ετών και είναι σοκαριστικού περιεχομένου, ενώ χρήστες του laptop ήταν ο 28χρονος και η μητέρα του.

Ασέλγεια κατά 4χρονου στο Αγρίνιο: Έρχεται δίωξη και για παιδική πορνογραφία κατά του 28χρονου παιδοβιαστή
QUIZY Εάν έχεις γνώσεις κέρδισες: Θα κάνεις το 10/10 στο απλό κουίζ που ο νικητής παίρνει ένα απίθανο smartphone alcatel;

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο τόσο ο 28χρονος όσο και η μητέρα του θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών, με την υπόθεση να την αναλαμβάνει η Εισαγγελία Αγρινίου.

Υπενθυμίζεται ότι την περίπτωση της κακοποίησης του 4χρονου αγοριού από τον 28χρονο έχει αναλάβει η στρατιωτική δικαιοσύνη, μιας και οι συγκεκριμένες πράξεις φέρεται να διαπράχθηκαν όσο ο Δημήτρης Κραβαρίτης ήταν στρατιώτης, στο χρονικό διάστημα μεταξύ Μαρτίου – Μαΐου του 2021.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του 4χρονου αγοριού έχει εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της για την καθυστέρηση της διαδικασίας, υποστηρίζοντας πως ο 28χρονος είχε όλη την άνεση χρόνου μετά την υποβολή της μήνυσης σε βάρος του, να σβήσει και άλλα αρχεία που ενδεχομένως να είχε αποθηκευμένα σε ηλεκτρονικά μέσα.

Μια ζωγραφιά του 4χρονου ξεσκέπασε τη φρίκη

Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποια ζωγραφιά του.

Τότε, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.