Πολύ άσχημα νέα για τον Πάνο Καμμένο…

Πιο αδύνατος από ποτέ ο Πάνος Καμμένος: αγνώριστος σε νέα εμφάνισή του (pics)

Το σοβαρό ατύχημα και η εγχείρηση στο εξωτερικό.

Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα είχε ο πρώην υπουργός Άμυνας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, με τη μηχανή του, όταν προσπάθησε να την μετακινήσει για να εξυπηρετήσει έναν πολίτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Πάνος Καμμένος είχε παρκαρισμένη τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του σε ανηφορικό δρόμο όταν χρειάστηκε να τη μετακινήσει για να μπορέσει ένας ηλικιωμένος οδηγός να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό του μπροστά από τη μηχανή. Η σβηστή μηχανή του έπεσε στο γόνατό του προκαλώντας μεγάλη ζημιά.

Το πόδι του πρώην υπουργού έχει σοβαρό πρόβλημα, οι πόνοι είναι αφόρητοι ενώ του χορηγούνται παυσίπονα, όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο Γιώργος Λιάγκας που συνομίλησε μαζί του. Ο Πάνος Καμμένος επισκέφτηκε τρία νοσοκομεία, πλέον νοσηλεύεται στο 251 ΓΝΑ ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν σήμερα αναμένεται να γίνει ιατρικό συμβούλιο.

Δεν αποκλείεται το γόνατό του να χρειαστεί εγχείρηση όχι όμως άμεσα καθώς θα χρειαστούν 10-15 μέρες στον νάρθηκα ενώ πολλές είναι οι πιθανότητες η επέμβαση αυτή να μη γίνει σε ελληνικό νοσοκομείο αλλά στο εξωτερικό σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης τόσο σοβαρών τραυματισμών, ανάλογα με την απόφαση του πρώην υπουργού και προέδρου των ΑΝΕΛ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.