Ένα βήμα πριν το διαζύγιο: Ο λόγος που ο Μπεν Άφλεκ μετάνιωσε το γάμο του με τη Τζένιφερ Λόπεζ

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο: Ο λόγος που ο Μπεν Άφλεκ μετάνιωσε το γάμο του με τη Τζένιφερ Λόπεζ

Γιατί ο ηθοποιός είναι δυστυχισμένος.

Ο γάμος του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ αποτέλεσε μία από τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις της showbiz, το τελευταίο διάστημα, με πολλούς να κάνουν λόγο για ένα τρισευτυχισμένο ζευγάρι.

Είναι όμως η κατάσταση, όπως φαίνεται μεταξύ τους; Γιατί ήδη άρχισαν να διαρρέουν περίεργες πληροφορίες από φίλους του ηθοποιού που λένε ότι πλέον είναι δυστυχισμένος.

Και ο λόγος;

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο: Ο λόγος που ο Μπεν Άφλεκ μετάνιωσε το γάμο του με τη Τζένιφερ Λόπεζ
QUIZY Εάν έχεις γνώσεις κέρδισες: Θα κάνεις το 10/10 στο απλό κουίζ που ο νικητής παίρνει ένα απίθανο smartphone alcatel;

Η JLo σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα που επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον τους, ελέγχει απόλυτα τον Άφλεκ σε σημείο που πλέον τον αποκαλούν «μαριονέτα» της, κάτι που έχει αρχίσει να επηρεάζει την ψυχική υγεία του. Η ίδια φέρεται να επεμβαίνει ακόμα και στο τι θα φορέσει, ενώ αποφάσισε μόνη της να «ξεφορτωθεί» τη συλλογή του από μοτοσικλέτες αλλά και να τον αναγκάσει να σταματήσει δια παντός το κάπνισμα καθώς «η μυρωδιά του τσιγάρου είναι παντού».

Σύμφωνα με το Radar Online, o ηθοποιός απαθανατίστηκε τις τελευταίες ημέρες σε έξοδό του να μην φορά τη βέρα του. Μάλιστα, οικογένεια και φίλοι από το περιβάλλον του δήλωσαν πως ανησυχούν για την ευημερία του, καθώς αισθάνονται ότι μετά τους πρώτους μήνες του γάμου του με τη Λόπεζ, «δεν είναι 100% ευτυχισμένος».

«Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Μπεν, γνώριζαν τι συνεπάγεται ο γάμος της Τζένιφερ, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται σε τόσο άβολη θέση και χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν», λένε χαρακτηριστικά.

Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα διαζυγίου, επειδή ο ηθοποιός πίνει και καπνίζει, τη στιγμή που η Λόπεζ έχει ένα τελείως διαφορετικό στυλ ζωής, αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός λόγος έντασης μεταξύ του ζευγαριού…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.