Δημοσκόπηση: Η μετωπική Μητσοτάκη-Τσίπρα κρίνει τα πάντα…

ΝΔ Vs Σύριζα με σούπερ έκπληξη: Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις φωτιές

Θα έκρινε ένα debate την παράσταση νίκης;

Μία νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και παρουσιάστηκε αναλυτικά στο κεντρικό δελτίο του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη στο διάστημα 23 με 25 Οκτωβρίου και τα αποτελέσματα βγήκαν από δείγμα 1.207 ενηλίκων, με δικαίωμα ψήφου και δε δείχνει εξαιρετικά μεγάλες διαφορές με τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων εβδομάδων που έχουν σταθεροποιημένη μία διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.

Η διαφορά της πρώτης Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 7,5 ποσοστιαίες μονάδες φέρνοντάς την σταθερά σε ρόλο απόλυτου φαβορί για τη νίκη στις επόμενες εκλογές, όμως για πρώτη φορά η διαφορά ανάμεσα στους δύο αρχηγούς των κομμάτων είναι στις 11 μονάδες με τον πρωθυπουργό να προηγείται.

Ένα πολύ μεγάλο όμως ποσοστό αναποφάσιστων, στο 28% δε θεωρεί κανέναν τους ικανότερο και θα μπορούσε να κρίνει τη νίκη σε ένα ενδεχόμενο debate αρχηγών, χωρίς αυτό να αλλάζει ακόμα το φαβορί.

Το θέμα της αυτοδυναμίας είναι το πιο ρευστό αφού ακόμα και να κάνει τη μεγάλη έκπληξη ο ΣΥΡΙΖΑ και να ανατρέψει τη διαφορά θα μπορούσε να κυβερνήσει μόνο με κυβέρνηση συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ και ίσως το Μέρα25 αν το τελευταίο καταφέρει και μπει στη Βουλή.

Δημοσκόπηση: Η μετωπική Μητσοτάκη-Τσίπρα κρίνει τα πάντα…

Δημοσκόπηση: Η μετωπική Μητσοτάκη-Τσίπρα κρίνει τα πάντα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.