Τους ενοχλεί μέχρι και ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας: Σκηνή-ντροπή μέσα στην Τουρκία (vid)

Μαύρη λίστα: Οι «ανυπότακτοι» Έλληνες που τρέμει ο Ερντογάν

Τι συμβαίνει με τις τουρκικές διοργανώσεις αθλητικών αγώνων.

H τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο είναι πια μία συνηθισμένη στρατηγική τακτική του Ερντογάν λίγους μήνες πριν από της βουλευτικές και προεδρικές εκλογές, θέλοντας να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του γύρω από τα εθνικά θέματα την ώρα που η λίρα καταρρέει και η ακρίβεια πληγώνει τον τουρκικό λαό.

Αυτό που δεν περίμεναν πολλοί είναι ότι αυτή η συσπείρωση στα εθνικά ζητήματα εναντίον των γειτονικών λαών θα περνούσε και σε αθλητικά δρώμενα που διοργανώνονταν στην Τουρκία και είχαν Έλληνες πρωταγωνιστές.

Ο Ηλίας Ψωμάς, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καράτε που διεξάγεται στο Ικόνιο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα +70κ. Εφήβων και αμέσως μετά την απονομή όπως συνηθίζεται θα έπρεπε να ακουστεί ολόκληρος ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν άρεσε στους διοργανωτές οι οποίοι σταμάτησαν την ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου στη μέση.

Τους ενοχλεί μέχρι και ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας: Σκηνή-ντροπή μέσα στην Τουρκία (vid)
QUIZY 4 δώρα, 4 νικητές: Σε αυτό το κουίζ των 10 απλών ερωτήσεων όσοι έχουν γνώσεις κερδίζουν! Εσύ;

Πριν δέκα ημέρες οι διοργανωτές σε παγκόσμιο πρωτάθλημα χειροπάλης, στην Αττάλεια της Τουρκίας, σταμάτησαν στην μέση τον ελληνικό εθνικό ύμνο που ακούστηκε προς τιμήν του Γιώργου Χαραλαμπόπουλου, παγκόσμιου πρωταθλητή δείχνοντας ότι μόνο τυχαίο και μεμονωμένο περιστατικό δεν πρέπει να θεωρείται η διακοπή του ελληνικού ύμνου σε αθλητικές διοργανώσεις σε τουρκικό έδαφος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.