«Γιατί το λέτε αυτό, κυρία Κοσιώνη;»: Η αιχμηρή ερώτηση της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ που εκνεύρισε τον Αλέξη Τσίπρα

«Έχετε επιλέξει να…»: Η σπόντα του Τσίπρα για τον ΣΚΑΪ εν ώρα συνέντευξης που έγινε viral

«Θα θυμώσω!»

Ο Αλέξης Τσίπρας… εξερράγη στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδινε στην Σία Κοσιώνη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, λέγοντας: «Θα θυμώσω, κυρία Κοσιώνη, και ελπίζω αυτή τη φορά να μη σας εκνευρίσω», για να λάβει την απάντηση από τη Σία Κοσιώνη: «Δεν θυμώνω, ούτε έχω σκοπό να σας εκνευρίσω, κύριε πρόεδρε. Μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση είναι αυτή που σας κάνω…».

Η συζήτηση «φούντωσε» όταν η Σία Κοσιώνη είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως «οι Έλληνες περιμένουμε από τα κόμματα να είναι συντεταγμένα απέναντι στην Τουρκία». «Γιατί το λέτε αυτό, κυρία Κοσιώνη;» απάντησε εμφανώς ενοχλημένος ο Αλέξης Τσίπρας. «Δεν είναι συντεταγμένες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας;».

Όταν η δημοσιογράφος παρατήρησε ότι ο ίδιος κατηγορεί την κυβέρνηση για λάθος στρατηγική στα ελληνοτουρκικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε: «Επιτρέψτε μου όμως, γιατί θα θυμώσω και ελπίζω αυτή τη φορά να μην σας εκνευρίσω, αλλά να πω τη γνώμη μου. Την άλλη φορά εκνευριστήκατε. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που ασκούμε κριτική για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης να βρισκόμαστε ενώπιον της κατηγορίας ότι είμαστε τουρκόφιλοι».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.