Μεγάλη έκπληξη με Ανδρέα Λοβέρδο…

Ψάχνει τη δικαίωση άμεσα ο Λοβέρδος

Τι συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ;

Το θέμα των υποκλοπών κλείνει και πλέον στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα ασχοληθούν με τα ψηφοδέλτια, ενόψει των εκλογών του 2023.

Οι επιτελείς του Νίκου Ανδρουλάκη διακινούν φακέλους με τον έναν να αφορά τους υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα που πρέπει οπωσδήποτε να εκλεγούν. Ενας τρόπος να τους βοηθήσουν είναι η σύνθεση των ψηφοδελτίων στα οποία θα συμμετέχουν.

Ο άλλος φάκελος έχει μόνο ένα άτομο. Πρόκειται για τον Ανδρέα Λοβέρδο και ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται πως δεν θα αφήσει ανοιχτές τις εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τη συμπεριφορά του, σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Από την – μειωτική για τον ίδιο – υποτίμηση του θέματος των υποκλοπών, τις προκλητικές δηλώσεις ότι «θα μπει στη μέση» αν τεθεί θέμα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και την τελευταία φευγάτη εμφάνιση: «Έχω τις ικανότητες να γίνω πρωθυπουργός και το μπορώ».

Επειδή σε κανένα κόμμα δεν νοείται ενόψει των εκλογών να υπάρχουν δυο υποψήφιοι πρωθυπουργοί, ο κύβος έχει ριχθεί. Με την πρώτη αφορμή ο Λοβέρδος «θα διευκολυνθεί να πάρει το δρόμο του», όπως είναι η χαρακτηριστική διατύπωση βουλευτή. «Καλύτερα από το να την πάρει μετά τις εκλογές», λένε στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.