Έλενα Ακρίτα κατά δημοσιογράφων: Δεν είναι πελάτες, είναι παιδοβιαστές – Να διαγραφούν από την ΕΣΗΕΑ

Έλενα Ακρίτα κατά δημοσιογράφων: Δεν είναι πελάτες, είναι παιδοβιαστές - Να διαγραφούν από την ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογράφος εναντίον των συναδέλφων της για την κάλυψη της υπόθεσης.

Με λάβρο λόγο επιτέθηκε η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα στους συναδέλφους της οι οποίοι καλύπτουν τις τελευταίες ημέρες το πολλαπλό έγκλημα των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό από τον 53χρονο Ηλία Μίχο και τους παιδοβιαστές της λίστα του.

Η Έλενα Ακρίτα παρακολουθώντας τον τρόπο και τις λέξεις που χρησιμοποιούν κάποια Μέσα για να περιγράψουν τόσο τους βιαστές της ανήλικης αλλά και τις εγκληματικές τους πράξεις αντέδρασε σφόδρα ζητώντας να αλλάξει ο τρόπος που γίνονται τα ρεπορτάζ για να μην ωραιοποιούνται οι ίδιοι και οι αποτρόπαιες ενέργειές τους.

Μάλιστα ζήτησε διαγραφή των δημοσιογράφων που διαπομπεύουν τη 12χρονη επιλέγοντας να στήσουν συνεργεία έξω από το σπίτι της, σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για την ίδια, χαρακτηρίζοντας τους «πλυντήρια».

«Αρκετά με τα δημοσιογραφικά πλυντήρια. Δεν είναι ‘πελάτες’ αυτοί που πληρώνουν για να βιάσουν ένα 12χρονο. Παιδοβιαστες είναι. Και δεν ‘συνευρίσκονται ερωτικά’ με το παιδί. ΤΟ ΒΙΑΖΟΥΝ», έγραψε η δημοσιογράφος σε ανάρτησή της στο Facebook.

Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες πριν η Έλενα Ακρίτα είχε ανεβάσει την παρακάτω ανάρτηση: «Οι «δημοσιογράφοι» που διαπομπεύουν το 12χρονο θύμα βιασμού, στήνοντας τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το σπίτι του, να διαγραφούν δια παντός από την ΕΣΗΕΑ».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.