Πάει για το απόλυτο μπαμ με Πάνο Καμμένο…

Πιο αδύνατος από ποτέ ο Πάνος Καμμένος: αγνώριστος σε νέα εμφάνισή του (pics)

Προαναγγελία μεγάλης επιστροφής.

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που ιστορικά έχει αποδείξει ότι δέχεται πίσω στην αγκαλιά της στελέχη τα οποία είχαν διαγράψει οι αρχηγοί του κόμματος σε διάφορες ιστορικές περιόδους, ακόμα και αν είχαν περάσει πάνω από δέκα χρόνια μετά τη διαγραφή ή αποπομπή τους από το κόμμα.

Αυτό θυμήθηκε η Φάνη Πάλλη Πετραλιά σε αναφορά της κατά τη διάρκεια κηδείας στελέχους του κόμματος η οποία τελέστηκε στο νεκροταφείο Καλλιθέας. Η ίδια θυμήθηκε την επιστροφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μετά την αποστασία, με απόφαση Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά κι την επιστροφή Σαμαρά μετά από 14 χρόνια με απόφαση Κώστα Καραμανλή.

«Η ιστορία δεν παραγράφεται και στην πολιτική όπως και στην ζωή ο χρόνος τα γιατρεύει όλα» τόνισε αναφέροντας τα γαλάζια παιδιά της Γλυφάδας, μέλη της ΟΝΝΕΔ στο Νότιο Τομέα μεταξύ άλλων την Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τις κόρες της Ντόρα και Αλεξάνδρα, αλλά και τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος αποτελούσε βουλευτή και υπουργό του κόμματος από το 1993 ως το 2011.

Πολλοί ίσως «στράβωσαν» με την αναφορά της στον αρχηγό των ΑΝΕΛ και στις μεγάλες επιστροφές στη Νέα Δημοκρατία, αλλά σε μία προεκλογική περίοδο τόσο ανοιχτή και απρόβλεπτη η πρώην υπουργός έδειξε ότι όλα είναι πιθανά.

Θυμίζουμε ότι ο Πάνος Καμμένος παρουσιάζεται ως αποσυρμένος από την πολιτική ανεβάζοντας στα social media μόνο φωτογραφίες του από την προσωπική του ζωή οι οποίες γίνονται viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.