Βιασμός 12χρονης: Ο Βασίλης Μπισμπίκης «δίκασε» με… άρωμα Παναθηναϊκού

Βιασμός 12χρονης: Ο Βασίλης Μπισμπίκης «δίκασε» με... άρωμα Παναθηναϊκού

Τι δημοσίευσε ο δημοφιλής ηθοποιός

Σοκαρισμένο εξακολουθεί να είναι το πανελλήνιο με όλα όσα γίνονται γνωστά για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό που βιαζόταν επανειλημμένα και εκδιδόταν από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, πόσο μάλλον μετά το άκουσμα της είδησης πως συνελήφθη και η μητέρα του κοριτσιού, κατηγορούμενη για μαστροπεία.

Ετσι πολύς είναι ο κόσμος που έχει εκφράσει μέσω των social media, τον αποτροπιασμό του για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη συγκεκριμένη υπόθεση, και χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του γνωστού ηθοποιού, Βασίλη Μπισμπίκη.

Βιασμός 12χρονης: Ο Βασίλης Μπισμπίκης «δίκασε» με... άρωμα Παναθηναϊκού
QUIZY Εάν έχεις γνώσεις κέρδισες: Θα κάνεις το 10/10 στο απλό κουίζ που ο νικητής παίρνει ένα απίθανο smartphone alcatel;

Ο δημοφιλής ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram έδειξε την αγανάκτησή του για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία ανεβάζοντας μία φωτογραφία που ουσιαστικά… τα λέει όλα! Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβασε μία εικόνα όπου απεικονίζεται ένα πανό με σύνθημα κατά των βιαστών στο γήπεδο της ομάδας του, του Παναθηναϊκού. Στο πανό αναφέρεται το παρακάτω εύγλωττο σύνθημα: «Σε σάπια κοινωνία δεν υπάρχει ηθική, ξύλο και γ… σε κάθε βιαστή…».

Βιασμός 12χρονης: Ο Βασίλης Μπισμπίκης «δίκασε» με... άρωμα Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.