Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αυτό που απαιτούν οι πολίτες 

Αυτό είναι το νέο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ

Υπολογίζεται πως το παιδί έχει κακοποιηθεί από 213 άτομα! 

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό από τον 53χρονο Ηλία Μίχο. Ο άνδρας κακοποιούσε το παιδί και το εξέδιδε μέσω διαδικτύου ενώ τον είχαν προσεγγίσει πάνω από 200 άτομα.

Υπολογίζεται πως 213 είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά την 12χρονη. Ενώ έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 53χρονου αλλά και του 42χρονου, η κοινωνία ζητά επιμόνως να δημοσιευτούν τα στοιχεία και των υπόλοιπων παιδοβιαστών. Σε αυτή τη γραμμή κινείται και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας επιτακτικά τη δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας των 213 ατόμων. Η ανακοίνωση:

«Η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος παιδοβιαστών στην Αθήνα.

Είναι ένας εξαιρετικά αποκρουστικός κρίκος σε μια αλυσίδα ανάλογων ιστοριών που υπογραμμίζουν την ανάγκη για ισχυρό κοινωνικό κράτος, πολιτικές προστασίας των πιο αδύναμων και πάταξη των πρακτικών εκμετάλλευσης που συχνά οδηγούν σε απάνθρωπες ατραπούς.

Αυτή τη στιγμή προέχει η αποφασιστική στήριξη του 12χρονου θύματος και της οικογένειάς της. Βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης για να μην μείνει καμία σκιά συγκάλυψης ή ανοχής.

Αυτή τη στιγμή προέχει η αλήθεια. Οι Αρχές αφού καθυστέρησαν στην ανακοίνωση των στοιχείων των δύο συλληφθέντων για το βιασμό ενός 12χρονου παιδιού, θολώνουν τα νερά για τους 213 υποψήφιους βιαστές του.

Το ερώτημα είναι απλό: ποιους καλύπτουν και δεν δίνουν τα στοιχεία στη δημοσιότητα ώστε να δώσουν τη δυνατότητα της αναγνώρισης στο θύμα και σε άλλα ενδεχόμενα θύματα.

Δεν χωράνε άλλες καθυστερήσεις και υπεκφυγές- όπως έγινε στην περίφημη υπόθεση Λιγνάδη. Ας το γνωρίζουν αυτό οι Αρχές, ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση συνολικά».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.