Μήπως κάποια στιγμή να σταματούσε αυτό το «αστείο» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

Μήπως κάποια στιγμή να σταματούσε αυτό το «αστείο» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

Για όνομα, πραγματικά...

Είναι ένας από τους πιο διάσημους παρουσιαστές/ πανελίστες όλων των εποχών στην εγχώρια τηλεόραση- και, παράλληλα, ένας από τους πιο αγαπητούς στα χρονικά, με σταθερό κοινό να τον ακολουθεί σε ό,τι και να κάνει.

Παρά το γεγονός, μάλιστα, πως έμεινε εκτός TV για ένα πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχασε το έρεισμά του στους τηλεθεατές, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα όταν έκανε το comeback «μέσω» του Big Brother.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο πασίγνωστος παρουσιαστής των επιτυχιών μετά την επιστροφή του βρίσκεται σταθερά στην τηλεόραση. Φέτος, μάλιστα, τον βλέπουμε στο “Super Κατερίνα” της Καινούργιου στον Alpha.

Ο κ. Μικρούτσικος απουσίαζε από την εκπομπή της Δευτέρας (10/10) λόγω μίας «μικρής περιπέτειας», όπως είπε η Κατ-Καιν, και στο διαδίκτυο άρχισαν να κυκλοφορούν βλακώδεις φήμες, εμποτισμένες με μεγάλες δόσεις σκ@τοψυχιάς.

Πιο συγκεκριμένα, γράφτηκε (για… νιοστή φορά) πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέθανε (!), κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της εκπομπής του Alpha και των συνεργατών του.

Ο ίδιος ατάραχος, πάντως, με το γνωστό του χιούμορ είπε: «Είστε όλη η εκπομπή καλεσμένοι στην κηδεία μου. Δε θα πηγαίνουμε όλοι στον γάμο του Μαυρίκιου, θα έρθετε και στην κηδεία μου. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος χυδαίος που με καταδίωκε και έμπαινε σπίτι μου από το μπαλκόνι. Αυτός το έγραψε και έγινε μια άκριτη αναπαραγωγή.

Σας παρακαλώ να έρθετε για το τελευταίο κατευόδιο. Ραντεβού αύριο το πρωί στην εκπομπή, θα σας φέρω τις προσκλήσεις για την κηδεία μου».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.