Για να χτυπήσει από Κρήτη έως Πελοπόννησο: Η άγρια κίνηση του Ερντογάν που δείχνει τις προθέσεις του

«Ετοιμάζει θερμό επεισόδιο και εισβολή σε νησιά»: Κόκκινος συναγερμός μετά την ανάρτηση για τον Ερντογάν

Συνεχίζονται οι απειλές και οι κινήσεις ισχύος του Τούρκου Προέδρου.

Ξανά και ξάνα επαναλαμβάνει το ίδιο μοτίβο πολιτικής και στρατηγικής ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τις απειλές και την επιθετική του στάση να να συνεχίζονται με τον Τούρκο πρόεδρο να φαίνεται πως είναι εγκλωβισμένος σε μία ιμπεριαλιστική τακτική ως μόνη διέξοδο και απάντηση την ώρα που η Τουρκία βρίσκεται ένα βήμα από την χρεωκοπία και ο ίδιος ο Ερντογάν καταβυθίζεται στις δημοσκοπήσεις.

Οι ειδικοί πολεμικοί αναλυτές «διαβάζουν» κινήσεις και προετοιμασίες που δείχνουν έναν Ερντογάν έτοιμο να εμπλέξει τη χώρα του σε ένα θερμό επεισόδιο αρχικά με άλλους να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να επιτεθεί ανοιχτά στην Ελλάδα πιστεύοντας ότι η νίκη του θα είναι γρήγορη, καθαρή και με ελάχιστες απώλειες.

Μία από τις τελευταίες του κινήσεις που δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Ερντογάν κινείται μέσω οργανωμένου σχεδίου ενδεχόμενης στρατιωτικής επίθεσης είναι κι η μεταφορά μαχητικών αεροσκαφών F-16 στη Λιβύη. Με τον τρόπο αυτό οι ειδικοί πιστεύουν ότι θα έχει τον έλεγχο ώστε να χτυπήσει νότιες περιοχές της Ελλάδας όπως η Κρήτη και η νότια Πελοπόννησος.

Οι εκλογές στην Τουρκία απέχουν μόνο 8 μήνες και ο Τούρκος Πρόεδρος διαβλέπει ότι μόνο με μία στάση στην εξωτερική του πολιτική που θα τόνωνε το πατριωτικό ένστικτο των πολιτών του θα «κουκούλωνε» την καταστροφική για την οικονομία της χώρας εσωτερική του πολιτική.

Την ίδια ώρα υπόσχεται στον τουρκικό λαό φυσικό αέριο ενώ προγραμματίζει άσκηση αλεξιπτωτιστών σε βραχονησίδα στο Αιγαίο

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.