«Παλιός, καλός Αρκάς»: Το εκπληκτικό σκίτσο για τα όσα γίνονται στο κρεβάτι που «γονάτισε» μέχρι και τους εχθρούς του (Pic)

Ιστορική στιγμή: Το πρώτο αιχμηρό σκίτσο του Αρκά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη (Pic)

Ένα μικρό έπος...

Είναι, με τεράστια διαφορά, ο πιο γνωστός Έλληνας σκιτσογράφος των τελευταίων… πάρα πολλών ετών. Οι δουλειές του έχουν γίνει ανάρπαστες και αντικείμενο συζήτησης εδώ και 40 χρόνια, κάτι που αποδεικνύει το μέγεθος του ταλέντου του.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, γύρω από τ’ όνομά του έχουν ακουστεί διάφορα, με μερίδα του κόσμου να τον κατηγορεί για στροφή προς τα… δεξιά, καθώς οι κατά καιρούς έμμεσες «επιθέσεις» του στον Αλέξη Τσίπρα δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Αρκά. 

Ο σκιτσογράφος μπορεί εσχάτως να βρίσκεται αντιμέτωπος ουκ ολίγες φορές με τις σφοδρές αντιδράσεις του κόσμου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί από καιρού εις καιρόν να κάνει ακόμα και τους… εχθρούς του να τον παραδεχτούν.

Αυτό ακριβώς συνέβη και σήμερα με το ποστάρισμα στην σελίδα του στο Facebook, εκεί που «γονάτισε» τους πάντες αναφορικά με τα όσα γίνονται στο κρεβάτι ορισμένων.

Νομίζετε πως υπερβάλλουμε;

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτογραφία και θα καταλάβετε για τι έπος μιλάμε:

«Παλιός, καλός Αρκάς»: Το εκπληκτικό σκίτσο για τα όσα γίνονται στο κρεβάτι που «γονάτισε» μέχρι και τους εχθρούς του (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.