Άρχισε τα μπινελίκια ο πλανητάρχης: Τον «έπιασε» το μικρόφωνο

Τι ξέρουν και τι φοβούνται οι μυστικές υπηρεσίες για τον Μπάιντεν

Δείτε το βίντεο

Μία ακόμη αμήχανη στιγμή φαίνεται ότι θα ταλαιπωρήσει τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Το μικρόφωνο κάμερας τον κατέγραψε να βρίζει, κατά την διάρκεια επίσκεψή του στις πληγείσες από τον τυφώνα «Ίαν» περιοχές της Φλόριντας.

«Νo one f*** with a Biden»

Το περιστατικό αυτό συνέβη μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πλνητάρχης μαζί με τον κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις σχετικά με τις καταστροφές από τον τυφώνα Ίαν και την επιχείρηση στήριξης των πληγέντων.

Άρχισε τα μπινελίκια ο πλανητάρχης: Τον «έπιασε» το μικρόφωνο
QUIZY Εάν έχεις γνώσεις κέρδισες: Θα κάνεις το 10/10 στο απλό κουίζ που ο νικητής παίρνει ένα απίθανο smartphone alcatel;

Ο Μπάιντεν συζητούσε με τον δήμαρχο της πόλης Φορτ Μάιερς της Φλόριντα, Ρέι Μέρφι, όταν έκανε το σχόλιο, που προφανώς νόμιζε ότι δε θα έπιαναν τα μικρόφωνα των τηλεοπτικών συνεργείων.

Στο βίντεο φαίνεται ο Τζο Μπάιντεν να συνομιλεί με τον δήμαρχο της πόλης Φορτ Μάιερς, όπου σημειώθηκε βιβλική καταστροφή λόγω του τυφώνα Ίαν, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να ακούγεται να λέει σε κάποια στιγμή: «Κανείς δεν τα βάζει με έναν Μπάιντεν (Νo one f*** with a Biden)».

Το CBS ρώτησε τον Μέρφι γιατί ο πρόεδρος Μπάιντεν εκστόμισε τα «γαλλικά» και ο δήμαρχος απάντησε «είμαστε και οι δύο Ιρλανδοί Καθολικοί. Είμαστε και οι δύο πιστοί Καθολικοί. Αλλά κάποιες στιγμές από το στόμα μας βγαίνουν πιπεράτα λόγια».

Για την ιστορία θα πρέπει να πούμε ότι κανείς δεν έμαθε το λόγο που έβρισε ο Μπάιντεν, ούτε φυσικά τι συζητούσε με τον δήμαρχο.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.