Μούδιασε η Δύση: Η απόφαση του Πούτιν για τα πυρηνικά…

Τόσα χρήματα «καθαρίζει» ετησίως ο Πούτιν

Η απόφαση του Ρώσου προέδρου που έχει σημάνει συναγερμό

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν εξελίσσεται βάσει των αρχικών σχεδίων της Ρωσίας και ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν φαίνεται να είναι στα… καλύτερά του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει κρυφτεί σε ένα καταφύγιο έξω από τη Μόσχα, ώστε να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα!

Ο Ρώσος πρόεδρος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά στην Ουκρανία, ενώ έχει καταρτίσει ένα σχέδιο, για να προστατεύσει την ρωσική ελίτ από αντίποινα της Δύσης.

«Ο Πούτιν, που ετοιμάζεται να σβήσει 70 κεράκια την Παρασκευή, έχει καταρτίσει και μία λίστα με τον απαραίτητο ελάχιστο αριθμό Ρώσων αξιωματούχων και τα μέλη της οικογένειάς του που θα καταφύγουν σε ασφαλή σημεία εάν κάνει χρήση πυρηνικών όπλων», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Παρόλα αυτά, δεν συμπεριλαμβάνονται όλα τα πρόσωπα που σχετίζονται με τον Πούτιν σε λίστα υψηλής προτεραιότητας, ώστε να προστατευθούν. «Τα ονόματα του πρώην προέδρου της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ και της νόθης κόρης του, Λουίζα Ρόζοβα, δεν συγκαταλέγονται στη λίστα με τα προστατευόμενα πρόσωπα του Πούτιν», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Επίσης, η Daily Mail σημειώνει πως ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να διαθέτει πολλά καταφύγια στη Σιβηρία. Δύο από αυτά είναι στη χερσόνησο Γιαμάλ και τα βουνά Αλτάι. «Οι συγγενείς και οι φίλοι του θα προηγηθούν για την ασφάλειά τους στα καταφύγια», ανέφερε μια πηγή που επικαλέστηκε το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.