Δεν μάσησε τα λόγια της: Το σχόλιο – μαχαιριά της Έλενας Ακρίτα για τον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν μάσησε τα λόγια της: Το σχόλιο - μαχαιριά της Έλενας Ακρίτα για τον ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελενα Ακρίτα τον... σφάζει

Η επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει άμεσα.

Ήδη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έχει αποστείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα για την επανένταξη του κ. Κουρουμπλή στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. «Σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής σας ενημερώνω ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» αναφέρεται στη σχετική επιστολή.

Διεγράφη για την έκθεση Τσιόδρα – Λύτρα

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2021, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε διαγράψει τον βουλευτή επειδή είχε κάνει κάποιες ακραίες αναφορές εντός της βουλής υποστηρίζοντας ότι με την πολιτική της κυβέρνησης «δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι» κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με αφορμή την επιστημονική μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα – Λύτρα.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν αποκατασταθεί τον τελευταίο καιρό, με τον πρώην υπουργό να δίνει συχνά το «παρών» στις κομματικές εργασίες του ΣΥΡΙΖΑ, διατηρώντας άριστες σχέσεις. Μάλιστα, στο φετινό συνέδριο είχε ιδιαίτερη θερμή υποδοχή από συναδέλφους του.

Σχολιάζοντας την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελενα Ακρίτα τον… σφάζει δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του στην οποία είναι με «τον Αμβρόσιο Καλαβρύτων, τον χουντικό Αθανάσιο Λενή».

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα: «Ο Κουρουμπλης επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ. Να τον χαίρονται τον …συριζαίο βουλευτή που στη φωτογραφία ποζάρει περιχαρής με τον Αμβρόσιο Καλαβρύτων, τον χουντικό Αθανάσιο Λενή. Σιγά μην ανοίξει ρουθούνι».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.