Έξαλλοι με τον Γιώργο Αυτιά μετά το αυτογκόλ του…

giorgos-autias

Η γκάφα του ευρωβουλευτή και οι απαντήσεις επιχειρηματιών

Ο Γιώργος Αυτιάς… εκνεύρισε τους Έλληνες επιχειρηματίες με το «ρεπορτάζ» που αποφάσισε να κάνει στις Βρυξέλλες.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, επιχειρώντας να δείξει πως στην Ελλάδα η ακρίβεια δεν είναι μεγάλη, παρουσίασε τις τιμές στο Βέλγιο υποστηρίζοντας μάλιστα, πως ο κατώτατος μισθός στη χώρα είναι γύρω στα 1.000 και όχι στα 2.000, όπως είναι στην πραγματικότητα.


Το «ρεπορτάζ» του Αυτιά διαψεύστηκε αμέσως μετά τη μετάδοσή του από Ελληνίδα δημοσιογράφο που ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες.

Το καίριο χτύπημα για τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, δίνουν Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις Βρυξέλλες στέλνοντας σε δημοσιογράφους στην Ελλάδα φωτογραφίες με τις πραγματικές τιμές προϊόντων από λαϊκές αγορές και όχι από την υπαίθρια μπουτίκ που κατέγραψε έξω από το ευρωκοινοβούλιο ο Γιώργος Αυτιάς!

Ο Έλληνας επιχειρηματίας Γιώργος Σαραντίδης επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα. Όπως γράφει σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος: «Έλληνες επαγγελματίες στη Βελγική πρωτεύουσα δηλώνουν έκπληκτοι με την έρευνα του ευρωβουλευτή και μόλις μου έστειλαν, ενδεικτικά, κάποια προϊόντα με τις τιμές που πουλάνε στο μαγαζί τους».


Στη συνέχεια η δημοσιογράφος ανήρτησε δύο ρεπορτάζ που είχε κάνει τον Νοέμβριο του 2023 συγκρίνοντας τιμές ίδιων προϊόντων σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ελληνικά συσκευασμένα προϊόντα ήταν φθηνότερα στο Βέλγιο απ΄ότι στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.