Δεν μπορεί να προέτρεψε κάποιος τον Πούτιν να κάνει αυτό το πράγμα στην Ουκρανία…

Πρώην πράκτορας της KGB: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας του Πούτιν που θυμίζει τον Στάλιν

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους.

Τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με τον πόλεμο στην Ουκρανία συνεχίζουν να βρίσκονται σε οριακό επίπεδο, καθώς οι μάχες στο πεδίο συνεχίζονται και, δυστυχώς, αθώος κόσμος χάνει την ζωή του ή, στην καλύτερη των περιπτώσεων, την βλέπει να καταστρέφεται ανεπανόρθωτα.

Κεντρικό πρόσωπο στην εισβολή της Ρωσίας δεν είναι άλλος, φυσικά, από τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος μετά και την (μερική) επιστράτευση εκτοξεύει απειλές προς πάσα κατεύθυνση, με τον φόβο της πυρηνικής επίθεσης να είναι πιο έντονος από ποτέ.

Καταλαβαίνει κανείς πως άπαντες προσπαθούν ν’ αποτρέψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς ο κόσμος δε θα είναι ποτέ πια ο ίδιος αν πράγματι «πέσουν» τα πυρηνικά.

«Άπαντες», είπαμε;

Γράψτε λάθος: ο ηγέτης της Τσετσενίας και σύμμαχος της Ρωσίας, Ραμζάν Καντίροφ, κατ’ ουσίαν προτρέπει τον Ρώσο ηγέτη να κάνει χρήση των πυρηνικών που έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να γείρει την πλάστιγγα υπέρ του!

Σε ανάρτησή του στο Telegram, στην οποία επικρίνει τους Ρώσους διοικητές γιατί εγκατέλειψαν την πόλη Λιμάν στην ανατολική Ουκρανία, ο Καντίροφ γράφει: «Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να ληφθούν πιο δραστικά μέτρα, μέχρι την κήρυξη στρατιωτικού νόμου στις μεθοριακές περιοχές και τη χρήση μικρής ισχύος πυρηνικών όπλων».

Όπως είναι γνωστό ο Τσετσένος ηγέτης και οι μαχητές του είχαν  καθοριστική συμβολή στην κατάληψη της Μαριούπολης από τους Ρώσους στα τέλη Μαρτίου.

Αδιανόητα πράγματα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.