Σκάει η βόμβα: Τον τελειώνει άμεσα ο Κυριάκος…

kuriakos-mitsotakis

Μετά από απανωτές γκάφες!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να απομακρύνει ένα πρόσωπο από την κυβέρνηση αφού είναι εκνευρισμένος με τις απανωτές γκάφες του.

Σύμφωνα με το powergame.gr, στο Μέγαρο Μαξίμου είναι έντονη η δυσαρέσκεια για το συγκεκριμένο πρόσωπο και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να τον οδηγήσουν σε παραίτηση.

Ο λόγος είναι οι απανωτές γκάφες το που δεν τις αντέχουν ούτε στο Μαξίμου αλλά ούτε και ο υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας.

Πρόκειται για τον υφυπουργό Υποδομών Νίκο Ταχιάο. Η τελευταία του γκάφα αφορά την επίσκεψη που έκανε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούλη, από τον οποίο ζήτησε να μετατεθούν ένα μήνα αργότερα τα εγκαίνια του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να… βγουν όλοι από τα ρούχα τους! Και αυτό γιατί ήταν κομματάκι δύσκολο να πάνε και να πουν στον πρόεδρο Μητσοτάκη ότι μάλλον έκανε λάθος που έσπευσε να προαναγγείλει τα εγκαίνια, γιατί ο υφυπουργός του επιθυμούσε να προετοιμαστεί καλύτερα.

Επειδή, λοιπόν, στο Μαξίμου έχουν αντιληφθεί ότι ο Ταχιάος έχει χάσει τον κυβερνητικό προορισμό, δεν αποκλείεται να υπάρξει έκτακτη στάση από τον αρχηγό Κυριάκο, προκειμένου να κατέβει από τον συρμό ο υφυπουργός Υποδομών.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.