Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Η βόμβα του μουσικοσυνθέτη για τον στίχο του τραγουδιού του που τα λέει όλα

kefalogianni-matsas

Τι έγραψε;

Η Όλγας Κεφαλογιάννη κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίνου Μάτσα, καθώς το δικαστήριο διατάσσει τον δεύτερο να αποχωρήσει εντός τριών ημερών από το σπίτι το οποίο παραχωρείται στην υπουργό και τα παιδιά.

Tην προσωρινή επιμέλεια των παιδιών θα έχει η μητέρα, ενώ ο πατέρας θα έχει δικαίωμα επικοινωνίας μαζί τους για 3 ώρες 3 φορές εβδομάδα και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Από κοινού οι γονείς θα αποφασίζουν για θέματα ανατροφής, ενώ η μητέρα θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον τόπο κατοικίας των παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, ενώ ο εν διαστάσει σύζυγός της τη συνεπιμέλεια αυτών.


Η βόμβα του Μάτσα στο τραγούδι

Ο Μάτσας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLife.gr, ισχυρίζεται ότι η συμπεριφορά της Όλγας Κεφαλογιάννη ήταν αυτή που έκανε αβίωτη τη συμβίωσή τους, αναφέροντας ότι αντιμετώπιζε καθημερινά τη θυμωμένη και βίαιη συμπεριφορά της.

Φέρεται να έχει καταθέσει ότι υπήρξαν πολλαπλά περιστατικά βίας κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μ’ ένα συγκεκριμένο επεισόδιο στα τέλη Απριλίου 2020 να έχει καταγραφεί σε οπτικά ντοκουμέντα.

Σύμφωνα με την αίτηση του μουσικοσυνθέτη, το περιστατικό αυτό περιλάμβανε σωματική επίθεση από την Κεφαλογιάννη, την οποία αργότερα φέρεται ν’ αναγνώρισε και να ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά της.

Ένα ιδιαίτερο στοιχείο που προσθέτει στην εικόνα της διάστασης τους είναι το τραγούδι που φέρεται να έγραψε ο Μάτσας για την τότε σύζυγό του στα τέλη του 2020, με τον τίτλο «Όλγα σε φοβάμαι, Όλγα σ’ αγαπώ». Το τραγούδι αυτό φέρεται να της το έστειλε για να εκφράσει τα συναισθήματά του, την αγάπη του, αλλά και τον φόβο που ένιωθε απέναντί της.

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.