Την έβγαλε και έσκασε η βόμβα: Μέγα αυτογκόλ Παπανδρέου…

giorgos-papandreou

Το φάουλ του ΓΑΠ

Τη σύνθεση του «νέου ΠΑΣΟΚ» ανακοίνωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης που επανεξελέγη πανηγυρικά πρόεδρος του κόμματος.

Ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ τέθηκε αντιμέτωπος με πέντε στελέχη για την προεδρία και μετά τη μάχη της κάλπης επέλεξε να τους αξιοποιήσει σε θέσεις, που μένει να φανεί αν θα αποδειχθούν κομβικές ή όχι.

Ο Χάρης Δούκας, με τον οποίο αναμετρήθηκε στο β’ γύρο ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα συμμετέχει στο 9μελές Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο ισχύει και για τους Παύλο Γερουλάνο και Άννα Διαμαντοπούλου. Επιπλέον, η ίδια αναλαμβάνει υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού.

Παράλληλα, ο Παύλος Γερουλάνος αναλαμβάνει υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας για την Οικονομία. Επίσης, ο ίδιος θα είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αποφάσισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Μιχάλης Κατρίνης θα είναι υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας για την Άμυνα.

Επίσης, η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, είναι πλέον υπεύθυνη του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας για τη Μετανάστευση και το Άσυλο.

Το αυτογκόλ του Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου φάνηκε πως δεν έχει επιρροή πλέον στο εκλογικό κοινό του ΠΑΣΟΚ και δεν ανέλαβε κανέναν ρόλο στο Συντονιστικό.

Φαίνεται πως το κλίμα για τον πρώην πρόεδρο στη Χαριλάου Τρικούπη είναι «βαρύ».

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, αυτό που συζητήθηκε περισσότερο τη δεύτερη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών ήταν η ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε πάρει θέση έως το παρά πέντε της κάλπης και όλοι ήταν ικανοποιημένοι με τη στάση του.

Όμως, παρασύρθηκε από κάποια στελέχη που είχε στην κυβέρνηση του και έψαχναν να βρουν το δικό τους πολιτικό οξυγόνο στο πλευρό του Χάρη Δούκα με αποτέλεσμα να βγάλει ανακοίνωση και να του βγει σε αυτογκόλ.

«Μαζεύτηκαν λοιπόν 4-5 που δεν γεμίζουν ούτε ταξί πλέον», είπε στον Βηματοδότη πηγή από το ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε πως αυτοί πίεσαν τον Γιώργο Παπανδρέου να βγάλει μία ανακοίνωση.

Την έβγαλε και έσκασε η βόμβα. Αντίπαλοι και υποστηρικτές του ΓΑΠ τονίζουν σήμερα πως τσαλάκωσε το προφίλ του «εγγυητή της ενότητας».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.