Γι’ αυτό απογειώθηκε στις δημοσκοπήσεις: Η κίνηση της Λατινοπούλου που τη βάζει 100% στην επόμενη βουλή

afroditi-latinopoulou

Η Φωνή Λογικής ανεβαίνει συνεχώς στις δημοσκοπήσεις

Η μεγάλη έκπληξη στις ευρωεκλογές ήταν η Φωνή Λογικής που κατάφερε να μπει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκλέγοντας έναν ευρωβουλευτή, την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Με ποσοστό 3,06% η Αφροδίτη Λατινοπούλου εξασφάλισε οριακά την είσοδό της στο ευρωκοινοβούλιο. Η Αφροδίτη ήταν γνωστή, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα ως πολιτεύτρια της ΝΔ, όμως οι ακραίες αναρτήσεις της στα social media έφεραν την έξοδό της από τη γαλάζια παράταξη.

Η ίδια ωστόσο εκμεταλλεύτηκε τον ντόρο που δημιουργήθηκε και κατάφερε εκτός από haters να αποκτήσει και κάποιους ένθερμους υποστηρικτές, που την έστειλαν μάλιστα στην ευρωβουλή με την ψήφο τους.

Η απογείωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Φωνή Λογικής ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις και από το 3,06% έχει φτάσει στο 4,4%.

Πλέον, αρκετοί στο εξωτερικό προσέχουν την πορεία της Αφροδίτης Λατινοπούλου, σύμφωνα με το reader.gr.

Η επικεφαλής της Φωνής Λογικής ανεβάζει τα ποσοστά της οικοδομώντας ένα ευρωπαϊκό προφίλ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά της και να μοιάζει πως έχει στο… τσεπάκι το 3% στις εθνικές εκλογές.

Οι φωτογραφίες της με τους αρχηγούς των κομμάτων που συναπαρτίζουν την ευρωομάδα των Πατριωτών (Μαρίν Λε Πεν, Βίκτορ Όρμπαν, Ματέο Σαλβίνι κ.α.) ανεβάζει τις μετοχές της στην ευρωπαϊκή δεξιά και δεν είναι και λίγοι εντός της ΝΔ που τη θεωρούν μακράν πιο… κανονική και λιγότερο ακραία από τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.