«Όχι, η σάτιρα δεν έχει όρια. Αλλά…»: Το βίντεο του Μάρκου Σεφερλή που έχει σπάσει τα κοντέρ από χθες

markos-seferlis

Τι αναφέρει ο κωμικός;

Ο Μάρκος Σεφερλής το βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» για την παράσταση που έκανε στο Δελφινάριο, στην οποία σατίριζε τον νικητή της Eurovision , Nemo.

Αντιγράφοντας τα ρούχα που επέλεξε το Nemo για την εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision, σατίρισε άτομα που δηλώνουν πως είναι μη δυαδικού φύλου (non binary).

Ο Μάρκος Σεφερλής, μετά από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, πόσταρε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μίλησε για τα όρια της σάτιρας αλλά και της δημοσιογραφίας.

Όπως δήλωσε ο γνωστός κωμικός: «Ακούω συνέχεια σε όλες τις πρωινές εκπομπές την ίδια ερώτηση ”Η σατίρα έχει όρια;”. ‘Οχι, η σάτιρα δεν έχει όρια”. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι η σάτιρα δεν έχει πρόστιμα ούτε πειθαρχικό. Αυτά τα έχει η δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η κακή δημοσιογραφία. Άρα, μήπως από εδώ και στο εξής οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να κάνουν την ερώτηση ”Η δημοσιογραφία έχει όρια;”». Στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο έγραψε: «Ήρεμα ρωτάω!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real)


Αν και ο Μάρκος Σεφερλής δεν ανέφερε συγκεκριμένα κάποια εκπομπή ή δημοσιογράφο, δεν αποκλείεται το βίντεο να αφορούσε και στην πρόσφατη παραπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, για το ρεπορτάζ με το ακίνητο που έμενε ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.