Στα άκρα: Έρχεται μεγάλη έκπληξη στην υπόθεση Κεφαλογιάννη – Μάτσα

Τα... νυχτοπερπατήματα της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά τον χωρισμό (pic)

Αυτό μάλλον δεν το περίμενε κανείς...

Η υπουργός Τουρισμού και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς έφεραν στον κόσμο δύο παιδιά. Ωστόσο, μετά το πέρας μίας τριετίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, γνωστοποιώντας στο κοινό το διαζύγιό τους.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ωστόσο, η κατάσταση ανάμεσα στο πρώην ανδρόγυνο επιδεινώθηκε σημαντικά.

Το sms που έφερε το τέλος της σχέσης τους ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ενώ κατά πώς φαίνεται δεν προβλέπεται βελτίωση των σχέσεων ανάμεσα στους δύο.

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το powergame.gr, ο «Έλληνας Μπετόβεν», όπως είναι το προσωνύμιο του κ. Μάτσα, ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες ν μια προσπάθεια να πλήξει την εν διαστάσει σύζυγό του, μέσω των διαρροών του στα μίντια. Και συνεχίζει το γνωστό σάιτ: «Επειδή κάτι μου λέει ότι η Κρητικιά κρατά περισσότερα χαρτιά από τον Εβραίο, νομίζω ότι θα χάσει την παρτίδα και θα πληρώσει πολύ πιο ακριβά απ’ ό,τι έχει υπολογίσει».

Μάλιστα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει εναντίον του Μάτσα η Όλγα Κεφαλογιάννη για τη διατροφή των παιδιών.

Τι σημαίνουν πρακτικά όλα τα παραπάνω;

Πως τα πράγματα δεν αναμένεται να εξομαλυνθούν στο εγγύς μέλλον μεταξύ τους και αναμένεται συνέχεια…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.