1,3 εκατ. θέσεις: Η επένδυση – μαμούθ του κολοσσού που ρίχνει χρήμα στην Ελλάδα

Τα κρατικά ταμεία γέμισαν ξαφνικά με... χρήμα!

Καλά τα νέα για τον ελληνικό τουρισμό

Η πολύ καλή πορεία που καταγράφει φέτος ο ελληνικός τουρισμός βάζει ήδη βάσεις για την επόμενη σεζόν.

Η βρετανική Jet2 ανακοίνωσε ένα μεγάλο πρόγραμμα για την Ελλάδα το 2023, αυξάνοντας τη χωρητικότητά της στο 1,3 εκατομμύρια θέσεις και ξεκινώντας να φέρνει τουρίστες ακόμη νωρίτερα σε σύγκριση με φέτος και σε περισσότερα αεροδρόμια.

Νέες συνδέσεις με βρετανικά αεροδρόμια, ένταξη της Αθήνας στους προορισμούς για ταξίδια όλο το χρόνο, ένταξη και της Θεσσαλονίκης για «πακέτα» city break για σύντομες αποδράσεις περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο σχεδιασμός του ομίλου.

Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδος και Κώς περιλαμβάνονται στους «σταθμούς» του CEO του ομίλου Steve Heapy προκειμένου να γίνει ο σχεδιασμός και να «συζητηθούν θέματα μακροχρόνιας συνεργασίας με τους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα».

Ήδη από τη φετινή τουριστική σεζόν ο όμιλος προχώρησε σε μεγάλη (σ.σ. τη μεγαλύτερη από ποτέ) επέκταση του προγράμματός του στην Ελλάδα, έχοντας εντάξει και την ελληνική πρωτεύουσα στους προορισμούς city break για τους Βρετανούς.

Πλέον, για τη σεζόν του 2023 και μετά από αριθμό ρεκόρ πτήσεων και τουριστικών «πακέτων» τη φετινή σεζόν, ο όμιλος εντάσσει και ταξίδια σε Ρόδο και Χαλκιδική ήδη από τον Απρίλιο του 2023, για την περίοδο του Πάσχα.

«Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα, έντονα, και πλέον οι πολύ καλές συνεργασίες που έχουμε είναι κομβικές και για τις δικές μας επιτυχημένες επιδόσεις», αναφέρει ο κ. Heapy, προσθέτοντας ότι θα συναντηθεί με υφιστάμενους και μελλοντικούς συνεργάτες του ομίλου που έχει ήδη επεκταθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό σε ελληνικούς προορισμούς. «Είμαστε εδώ για να μείνουμε, χτίζοντας μακροπρόθεσμες συνεργασίες».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.