Ο «ένοχος» για την ήττα του Χάρη Δούκα

xaris-doukas
Ποιος φταίει;  

Ο Χάρης Δούκας ηττήθηκε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ επειδή, μεταξύ άλλων, έκανε ένα πολύ συνηθισμένο λάθος που κάνουν πολλοί πολιτικοί.

Δεν ανέλυσε ποτέ σωστά τους λόγους για τους οποίους κέρδισε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών τον δήμο της Αθήνας.

Ωστόσο η νίκη του μέχρι τότε άγνωστου στο ευρύ κοινό Χάρη Δούκα απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη γιορτάστηκε δεόντως στο κόμμα.

Το εορταστικό κλίμα ωστόσο δεν κράτησε πολύ…

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα ξεκίνησαν μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον Χάρη Δούκα.

Τότε συζητήθηκε η αξιοποίηση στελεχών στον δήμο, αλλά και η υποψηφιότητα για την ΚΕΔΕ. Οι φήμες πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους φούντωσαν όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε τη Βαρβάκειο Αγορά προεκλογικά. Εκεί πολλοί τους είδαν «παγωμένους», για να διαπιστώσουν πως «οι καλές εποχές ανήκουν στο παρελθόν».

Οι δυο τους βρέθηκαν απέναντι στον δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ με τον Χάρη Δούκα να γνωρίζει την ήττα με 40,1% έχοντας μεγάλη διαφορά με τον Νίκο Ανδρουλάκη που συγκέντρωσε 59,9%.

Χάρης Δούκας: Ποιος φταίει για την ήττα;

Ποιος φταίει για την ήττα, πάντως ακόμα δεν φαίνεται να βρήκαν στο στρατόπεδο του Χάρη Δούκα.

Οι περισσότεροι δεν θέλουν να πουν το προφανές, ότι δηλαδή φταίει ο ίδιος ο δήμαρχος που βιάστηκε να ανέβει στην πολιτική με το γρήγορο ασανσέρ και όχι με τα σκαλιά, όπως λένε στο κίνημα.

Σύμφωνα με το flash.gr, οι περισσότεροι δείχνουν πως ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ευθύνη. Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Χρήστο Πρωτόπαπα που έχει εγκατασταθεί στο δημαρχείο ως άμισθος σύμβουλος του δήμαρχου. Και αυτό διότι του καταλογίζουν ότι δεν μπόρεσε να ελέγξει τον κομματικό μηχανισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version