Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τον «διέλυσε» με μια φράση (vid)

Γλυκά Νερά: Τι δείχνει η αποκαλυπτική εικόνα από τις κάμερες ασφαλείας - Στο «φως» ντοκουμέντα

«Οταν έμαθα για τη δολοφονία, έπεσα από τα σύννεφα»

Ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην ασχολούνται μαζί του και σύμφωνα με τον δικηγόρο του, το έκανε «για την προστασία της οικογένειας».

Τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, όμως, πρόσφατα «απαρνήθηκε» και η μητέρα του, και εκτός από την οικογένειά του, την πλάτη του έχουν γυρίσει όλοι του οι φίλοι.

Αυτό προκύπτει από τη νέα συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ένας πρώην πια φίλος του πιλότου. Ενας άνθρωπος με τον οποίο έπαιζαν μπάλα μαζί και γνωρίζονταν αρκετά καλά. «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατέστρεψε τη ζωή του και τη ζωή του παιδιού του», είναι η φράση του πρώην φίλου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τον «διέλυσε» με μια φράση (vid)
QUIZY 4 δώρα, 4 νικητές: Σε αυτό το κουίζ των 10 απλών ερωτήσεων όσοι έχουν γνώσεις κερδίζουν! Εσύ;
«Γνωριζόμασταν από κοινό φίλο, παιδικό τότε δικό μου, και ήταν και φίλος του Μπάμπη. Παίζαμε και μπάλα μαζί ένα διάστημα. Ηταν ένα πολύ καλό παιδί. Ηταν ευγενέστατος και δεν ήταν αντιδραστικός σε κάτι ή οξύθυμος», είπε για το παρελθόν.

Τι έκανε, όμως, όταν έμαθε για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά: «Οταν έμαθα για τη δολοφονία, έπεσα από τα σύννεφα. Τον διέγραψα από τα πάντα. Απορώ πώς ακόμη και σήμερα αυτός ο άνθρωπος έφτασε να κάνει κάτι τέτοιο. Σε μια στιγμή απελπισίας κατέστρεψε τη ζωή του, του παιδιού του και του ανθρώπου του. Κατέστρεψε τα πάντα. Με αυτό που έκανε, δεν υπάρχει περιθώριο να τον συγχωρήσεις. Κατάφερε και γκρέμισε τα πάντα. Κατέστρεψε τη ζωή του παιδιού του και δολοφόνησε τη γυναίκα του. Κατέστρεψε την οικογένειά του, τα πάντα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.