Κρυφή δημοσκόπηση ΣΥΡΙΖΑ: Τρομακτικό ποσοστό λίγο πριν τις εκλογές

syriza
Τι μέλλει γενεσθαι

Εγγραφές στην πλατφόρμα ο «δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» ζητά από τους πολίτες, ακόμη και αν είναι ήδη μέλη του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτηση του.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που επιχειρεί να ξεπεράσει τα μπλόκα από την πλευρά των «87», καλεί όσους των υποστηρίζουν από την βάση και δημιουργεί μια δική του «δεξαμενή» ψηφοφόρων.

Επί της ουσίας μετράει δυνάμεις ενόψει Συνεδρίου αλλά και έχοντας στο μυαλό του ακόμη και την διεξαγωγή δημοψηφίσματος με δεδομένο ότι δεν έχει πρόσβαση στο μητρώο μελών του κόμματος φτιάχνει ένα νέο «κόμμα» μέσα στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη, από τον ΣΥΡΙΖΑ σαμποτάρουν τη νέα ιστοσελίδα: «λίγα μόνο λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση του site μας, πανομοιότυπο κείμενο άρχισε να διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μέλη της ΚΕ».

Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «αποκαλούν την επίσημη ιστοσελίδα μου “ιστότοπο υπεξαίρεσης προσωπικών δεδομένων” με «παραποίηση του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», “ύποπτο ιστότοπο” που “μολύνει τον σέρβερ σας με ιό ή υλικό παρακολούθησης της προσωπικής σας ζωής” και καλούν ευθέως: “Μην εγγράφεστε σε αυτόν τον ιστότοπο!”».

Ενώ ο «εμφύλιος» συνεχίζεται και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζουν να… τελειώσουν για πάντα από το κόμμα τον Κασσελάκη , στο παρασκήνιο γίνονται κρυφές δημοσκοπήσεις που τα αποτελέσματά τους έχουν «μαύρα μαντάτα» για όσους δεν θέλουν τον έκπτωτο πρόεδρο.

Σύμφωνα με όλες τις παρασκηνιακές έρευνες, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει… σαρωτική πρωτιά έναντι όλων των υποψηφίων και κερδίζει με διαφορά κάθε πιθανό αντίπαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version