Πρώτη μεγάλη αλλαγή μετά τη νίκη: Τον τελειώνει ο Ανδρουλάκης

pasok-nikos-androulakis

Τι αποφάσισε; 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αμφισβητήθηκε έθεσε εαυτό στη διάθεση των ψηφοφόρων και βγήκε πιο δυνατός αφού ανανέωσε την εντολή με τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές.

Το αποτέλεσμα της Κυριακής απέδειξε πως το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι θέμα προσώπων. Αν τελικά αυτό ήταν το πρόβλημα ο Νίκος Ανδρουλάκης το έκλεισε μια και καλή. Το πρόβλημα του είναι οι θέσεις και οι απόψεις και όχι τα πρόσωπα. Και αυτό διότι έγινε ανανέωση.

Στελέχη νέα, φρέσκα που κάνουν γκελ στην κοινωνία όπως οι Παύλος Χρηστίδης, Παναγιώτης Δουδωνής, Δημήτρης Μάντζος, Μανώλης Χριστοδουλάκης έδειχναν μια ανανέωση στο κόμμα και πως υπάρχει συνέχεια.

Παρόλα αυτά το πρόβλημα για τη Χαριλάου Τρικούπη είναι τα διφορούμενα μηνύματα που στέλνει κατά καιρούς σε βασικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία, όπως τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και η επιστολική ψήφος και άλλα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης γνωρίζει καλά πως εκτός από την καθημερινότητα και τη νέα διείσδυση στην κοινωνία με το πόρτα – πόρτα, μαγαζί – μαγαζί, θα πρέπει να δώσει μάχη στη Βουλή.

Οι πρώτες αλλαγές αναμένονται άμεσα με στόχο ένα ΠΑΣΟΚ με νέα χαρακτηριστικά που ανέδειξαν οι εσωκομματικές εκλογές.

Άλλωστε το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και ήρθε κυρίως από τον Παύλο Γερουλάνο και την Άννα Διαμαντοπούλου.

Τον «τελειώνει» ο Ανδρουλάκης

Σύμφωνα με το flash.gr, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει ήδη πάρει την πρώτη του απόφαση για ανανέωση. Συγκεκριμένα, είναι θέμα χρόνου να «τελειώσει» τον Ανδρέα Σπυρόπουλου από γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται είναι: ο Λευτέρης Καρχιμάκης, γιος του Μιχάλη Καρχιμάκη που διετέλεσε γραμματέας στις ισχυρές εποχές του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ και ο γνωστός εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς, ο οποίος ήταν και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.