Δήμητρα Αλεξανδράκη: Καταγγέλλει δημοσιογράφο για συγκάλυψη στον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα (Vid)

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Καταγγέλλει δημοσιογράφο για συγκάλυψη στον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα (Vid)

Tι ανέφερε για το ξενοδοχείο των καταγγελιών

Μια περίεργη καταγγελία, με αφορμή τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτκονίας, έφερε στο φως το insta story της Δήμητρας Αλεξανδράκη από ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που διαμένει.

Το μοντέλο κατήγγειλε δημοσιογράφο για την συγκάλυψη του βιασμού σε ξενοδοχείο της πόλης, πιθανότατα αναφερόμενη σε αυτόν της καταγγελίας της Γεωργίας Μπίκα. Παράλληλα κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι «τα πήρε» για να διαστρεβλώσει την ιστορία, να διαφημίσει το ξενοδοχείο και έτσι να οδηγήσει σε συγκάλυψη του βιασμού.

«Τρώω πρωινό από τον άλλο κόσμο μάλλον και έχω κάνει συμφωνία με τον Θεό να μπορώ να κάνω και story. Και τελικά εσείς οι ίδιοι που συγκαλύψατε εκείνον τον βιασμό σε αυτό το ξενοδοχείο και εσύ ο δημοσιογράφος που τα πήρες, να πας να διαστρεβλώσεις μια ιστορία ξέρεις, για να διαφημίσεις μόνο και μόνο το ξενοδοχείο. Να συγκαλύψεις όμως και ένα βιασμό ξέρεις επίσης. Έλα καλημέρα», είπε στο story της το μοντέλο χωρίς να κατονομάσει τον δημοσιογράφο και αυτούς που τον πλήρωσαν όπως κατήγγειλε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.