Μάθατε τι συνέβη με τον Λευτέρη Αυγενάκη;

leuteris-augenakis

Ο Αυγενάκης και το... πάρτι

Σε θέματα συμπεριφοράς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, υποστήριζαν από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συμπεριφορά του Λευτέρη Αυγενάκη σε υπάλληλο αεροδρομίου και στη συνέχεια τον διέγραψαν.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό και μετά την απόσυρση της μήνυσης από τον υπάλληλο του αεροδρομίου, ο κ. Αυγενάκης διαρρέει πως ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδό του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Όμως, οι παριστάμενοι στο πάρτι της Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια της ΝΔ, έγιναν μάρτυρες ενός περιστατικού που μπορεί να ερμηνευτεί και ως διάψευση των προσδοκιών του Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Κρητικός βουλευτής στήθηκε στον διάδρομο απ’ όπου θα πέρναγε ο πρωθυπουργός για να ανέβει στην εξέδρα. Όμως ο κ. Μητσοτάκης λοξοδρόμησε χαιρετώντας στελέχη και ψηφοφόρους.

Όμως ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν το βάζει κάτω! Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, έχει στείλει προσκλήσεις για το μεγάλο πάρτι που διοργανώνει στην Κρήτη, το οποίο θέλει να συνδυάσει με την επιστροφή του στο γαλάζιο «μαντρί».

Επειδή όμως στο Μαξίμου δεν έχουν ιδέα για επιστροφή, ο πρώην υπουργός δεν τα βάζει κάτω: Θα κάνει το πάρτι σε… ρακοκάζανο, ευχόμενος με ρακί να έρθει η ώρα της επανόδου του στη ΝΔ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.