Υπουργός συμμετέχει σε σίριαλ του ΑΝΤ1 (vid)

Υπουργός συμμετέχει σε σίριαλ του ΑΝΤ1 (vid)

Η σειρά έκανε πρεμιέρα και είχε μια έκπληξη!

Μία ξεχωριστή συμμετοχή είχε η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Παγιδευμένοι» που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα καθώς σε μία σκηνή εμφανίζεται Υπουργός!

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, εμφανίστηκε στη σειρά, κάνοντας μάλιστα αναφορά στο νησί καταγωγής του, τη Χίο, καθώς στο τέλος της σκηνής λέει στον συνομιλητή του: «Κανόνισε να έρθεις και κάποια στιγμή στη Χίο».

Ο κ. Μηταράκης ανέβασε μάλιστα ο ίδιος στα social media τη σκηνή την οποία συμμετέχει και υποδύεται… τον εαυτό του.


Η νέα δραματική σειρά αρχίζει με ένα νεαρό κορίτσι να δολοφονείται. Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Ποιοι είναι οι πραγματικοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.